Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Μύκονος: Βρετανός πυγμάχος πλήρωσε 920 ευρώ για μια… μπριζόλα!


Μα αυτό είναι αίσχος.  Άλλοι κάνουμε προσπάθειες να ενημερώνουμε τον κόσμο για την Ελλάδα και ελπίζουμε ότι κάποιοι (πολλοί) πήγαν για τουρισμό στην Ελλάδα και από ότι μας είπαν θα ξαναπάνε και βλέπουμε αυτά!!!  

Πρέπει να επέμβει ο νόμος και να είναι αμείλικτος γιατί δεν μπορεί ο κάθε «κερατάς» να θέλει να βγάλει το «μηνιάτικο» από μία παραγγελία.  



«Ξύπνησα το πρωί σε μια λίμνη από γ@μημενα δάκρυα» σχολιάζει ο ίδιος στην ανάρτηση του για τον λογαριασμό στον οποίο επίσης ένα μεταλλικό νερό χρεώνεται στα 16 ευρώ και το ψωμί 14 ευρώ

Μπριζόλα από… χρυσάφι φαίνεται ότι κατανάλωσε  ένας Βρετανός πρώην πυγμάχος στη Μύκονο καθώς την πλήρωσε… 920 ευρώ!
Ο πρώην πυγμάχος Ρίτσαρντ Τζον Χάτον (ή Ρίκι Χάτον όπως είναι πιο γνωστός) απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο με τη σύντροφό του και το τελευταίο πράγμα που περίμενε είναι να πληρώσει αυτό το αδιανόητο ποσό για μια μπριζόλα.
Όταν ήρθε ο λογαριασμός δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους το ποσό που έβλεπαν και γι αυτό το έβγαλαν και φωτογραφία.
Την φωτογραφία της απόδειξης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σάλο. Ο ίδιος σχολίασε στην συγκεκριμένη φωτογραφία πως το επόμενο πρωι ξύπνησε κλαίγοντας συνειδητοποιώντας το τίμημα που πλήρωσε για το γεύμα του.
Στην ίδια απόδειξη φαίνονται και άλλα παράλογα ποσά όπως η τιμή των 16 ευρώ για μεταλλικό νερό και των 14 ευρώ για ψωμί. Ο συνολικός λογαριασμός έφτασε σχεδόν τα 2.000 ευρώ.
«Ξύπνησα το πρωί σε μια λίμνη από γ@μημενα δάκρυα» σχολιάζει ο ίδιος στην ανάρτηση του για τον λογαριασμό στον οποίο επίσης ένα μεταλλικό νερό χρεώνεται στα 16 ευρώ και το ψωμί 14 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου