Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η Μακάμπι και… όλος ο κόσμος στο πλευρό του Μπλατ

Αμέτρητα τα μηνύματα στήριξης και οι ευχές προς τον προπονητή Ντέιβιντ Μπλατ, μετά την αποκάλυψή του για τη μάχη με την Πολλαπλή Σκλήρυνση Καταπλάκας. 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η Μακάμπι και… όλος ο κόσμος στο πλευρό του Μπλατ | to10.gr Η αποκάλυψη του Ντέιβιντ Μπλατ ότι διαγνώστηκε με PPMS (Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση), έχει προκαλέσει συγκίνηση και σοκ στον κόσμο του αθλητισμού. Με τα μηνύματα στήριξης στον τεχνικό των Πειραιωτών να είναι αμέτρηση. Από φίλους και αντιπάλλους.
Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος από τον ίδιο τον Αμερικανό τεχνικό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση στο πλευρό του. Και με ανάρτησή της στα social media του συλλόγου, έστειλε μήνυμα στήριξης και… δύναμης στον προπονητή του μπασκετικού τμήματος. «Μείνε δυνατός κόουτς, είμαστε όλοι στο πλευρό σου», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα.

Η ομάδα στην οποία ο Μπλατ αναδείχθηκε ως προπονητής, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, σχεδόν αμέσως αντέδρασε και σε δικό της μήνυμα στο Twitter, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η οικογένεια της Μακάμπι Τελ Αβίβ εύχεται στον Ντέιβιντ Μπλατ, έναν από τους κορυφαίους προπονητές της ιστορίας της, να είναι υγιής, να αντέξει και να συνεχίσει να έχει επιτυχίες. Μείνε δυνατός».

Αμεση ήταν και η αντίδραση της Ευρωλίγκας, που μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, προσευχήθηκε για τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ενώ τις τελευταίες ώρες ο απλός κόσμος, από κάθε μεριά του πλανήτη, στέλνει ευχές στον Μπλατ.

Η απόφαση του κόουτς να γνωστοποιήσει το πρόβλημά του και κυρίως να εξηγήσει την επιθετική και απολύτως θετική στάση του απέναντι σε ό,τι του συμβαίνει, εμπνέει. Και προσφέρει ένα σπουδαίο δύναμη σε εκατομμύρια ανθρώπους για το πώς πρέπει να αντιδρούν σε κάθε δυσκολία. Οσο ανίκητη κι αν φαντάζει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου