Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019

Κηδεία Ναπολέων Χρονόπουλου, Από τον Πύργο Ηλείας. West Roxbury, Boston, MAΣύμφωνα με πληροφορίες μας, η σορός του μέλους του Διοικητικού μας Συμβουλίου και από τα ιδρυτικά μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης κ. Ναπολέων Χρονόπουλου ο οποίος απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς κατά την διάρκεια των διακοπών του στον Πύργο Ηλείας επιστρέφει στη Βοστώνη την Πέμπτη.
Blue  White Sympathy Standing Spray Την Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2019 από τις 5:00μμ μέχρι τις 8:00μμ η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου,  St. Nectarios Greek Orthodox Church, 39 Belgrade Avenue, Roslindale, MA 02131.
 Εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο, 17 Αυγούστου στις 10:00πμ από το Ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Αιωνία η Μνήμη του

Συλλυπητήρια στη σύζυγό του, κ. Θεοδώρα Χρονοπούλου, Γραμματέα του Συλλόγου μας και σε όλους τους οικείους, συγγενείς, φίλους και πατριώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου