Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Κοσμοσυρροή στο λαϊκό προσκύνημα και την εξόδιο ακολουθία του Ναπολέοντα Χρονόπουλου

Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2019

Σύσσωμη η ομογένεια της Βοστώνης, και όχι μόνο, αποχαιρέτησε τον αξιωματούχο και από τα ιδρυτικά μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης κ. Ναπολέων Χρονόπουλο.
Η βαριελγούσα σύζυγος κ. Θεοδώρα Χρονοπούλου και τα παιδιά και εγγόνια τους ζεύγους ακόμα δεν έχουν συνέλθει από το μοιραίο. 
Το ζεύγος Χρονόπουλου ήταν διακοπές στην γενέτειρα και έμεναν στο σπίτι τους στον Πύργο όταν ο Ναπολέων αδιαθέτησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» όπου διαγνώστηκε ότι είχε εγκεφαλικό επεισόδιο.  Μετά από τέσσερες ημέρες στην εντατική και αφού ο Ναπολέων έδωσε γενναία μάχη για να παραμείνει στη ζωή κατέληξε.
Από εκεί έγινε ένας «αγώνας» με το χρόνο και την απόσταση να επιστρέψει ο Ναπολέων και να ταφεί στη Βοστώνη.
Το τελευταίο κεφάλαιο της επίγειας παρουσίας του καλού αυτού πατριώτη γράφτηκε την Παρασκευή και το Σάββατο, 16 & 17 Αυγούστου όπου συγγενείς, πατριώτες και φίλοι βρέθηκαν στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Roslindale για να αποχαιρετήσουν τον μεταστάντα και να συλλυπηθούν τους οικείους.
Την Παρασκευή το βράδυ μετά το Τρισάγιο ο π. Σωτήριος Αλεξόπουλος ο οποίος έχει νυμφευθεί την αδελφή του Ναπολέοντα νεκρολόγισε τον μεταστάντα.
Την εξόδιο ακολουθία έκαναν οι ιερείς: Κωνσταντίνος Μανέτας και Βασίλειος Μπέμπης.  Ο π. Μπέμπης μίλησε για τον άνθρωπο, οικογενειάρχη, Έλληνα, Πατριώτη Ναπολέων Χρονόπουλο.
Μετά τον ενταφιασμό ακολούθησε μεσημεριανό φαγητό «μακαρία» στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας του Αγίου Νεκταρίου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τον Σύζυγο, Πατέρα, Παππού, Φίλο, Πατριώτη, Έλληνα Ναπολέοντα Χρονόπουλο.  Αιωνία του η Μήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου