Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Τρεις Ηλειώτες στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Βοστώνη

Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2019

Τρεις Ηλειώτες συναντήθηκαν το Σάββατο το πρωί, 17 Αυγούστου, στη Βοστώνη.  

Οι δύο ήρθαν από το New Jersey κάπου 5 ώρες μακριά για να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία του Ναπολέοντα Χρονόπουλου και πρόκειται για τον πρώην Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας κ. Λουκάς Μαρίτσας και ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων της Νέας Ιερσέης κ. Αγησίλαος Τριανταφυλλόπουλος και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Βασίλειο Καυκά ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.


Εδώ να συμπληρώσουμε ένα τέταρτο Ηλείο στην καταγωγή του οποίου το όνομα είναι σκαλισμένο πάνω στη βάση της προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι αυτό του Ευρωπαίου Επιτρόπου για την Ιθαγένεια του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου του οποίου ο πατέρας του ήταν από το Αυγείο (Μπουχιώτη), Ηλείας.  
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Αβραμόπουλος που τότε ήταν Δήμαρχος της Αθήνας (1997) δώρισε στο Δήμαρχο Βοστώνης κ. Μενίνο την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Φωτογραφίες: 
1η Αριστερά ο κ. Αγησίλαος Τριανταφυλλόπουλος και δεξιά ο κ. Λουκάς Μαρίτσας.
2η Ο κ. Δημήτριος Αβραμόπουλος με τον κ. Βασίλειο Καυκά στην παρέλαση της Βοστώνης τον Απρίλιο του 2019
3η κ. Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίτσας και κ. Καυκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου