Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Τρεις Ηλειώτες στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Βοστώνη

Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2019

Τρεις Ηλειώτες συναντήθηκαν το Σάββατο το πρωί, 17 Αυγούστου, στη Βοστώνη.  













Οι δύο ήρθαν από το New Jersey κάπου 5 ώρες μακριά για να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία του Ναπολέοντα Χρονόπουλου και πρόκειται για τον πρώην Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας κ. Λουκάς Μαρίτσας και ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων της Νέας Ιερσέης κ. Αγησίλαος Τριανταφυλλόπουλος και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Βασίλειο Καυκά ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.


Εδώ να συμπληρώσουμε ένα τέταρτο Ηλείο στην καταγωγή του οποίου το όνομα είναι σκαλισμένο πάνω στη βάση της προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι αυτό του Ευρωπαίου Επιτρόπου για την Ιθαγένεια του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου του οποίου ο πατέρας του ήταν από το Αυγείο (Μπουχιώτη), Ηλείας.  
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Αβραμόπουλος που τότε ήταν Δήμαρχος της Αθήνας (1997) δώρισε στο Δήμαρχο Βοστώνης κ. Μενίνο την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Φωτογραφίες: 
1η Αριστερά ο κ. Αγησίλαος Τριανταφυλλόπουλος και δεξιά ο κ. Λουκάς Μαρίτσας.
2η Ο κ. Δημήτριος Αβραμόπουλος με τον κ. Βασίλειο Καυκά στην παρέλαση της Βοστώνης τον Απρίλιο του 2019
3η κ. Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίτσας και κ. Καυκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου