Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019

Συνάντηση Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας με τον Δήμαρχο Βοστώνης

Προγραμματισμένη συνάντηση έγινε χθες μεταξύ του Δημάρχου Βοστώνης Mr. Marty Walsh και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλη Καυκά στο γραφείο του Δημάρχου Βοστώνης.

Τον κ. Καυκά συνόδευσαν ο κ. Δημήτριος Ιωαννίδης δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας και η κ. Ελισάβετ Παπασλή, επίσης δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.
Η συνάντηση ήταν επι-οικοδομιτική.  Περισσότερα μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας το οποίο θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου