Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019

Συνάντηση Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας με τον Δήμαρχο Βοστώνης

Προγραμματισμένη συνάντηση έγινε χθες μεταξύ του Δημάρχου Βοστώνης Mr. Marty Walsh και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλη Καυκά στο γραφείο του Δημάρχου Βοστώνης.

Τον κ. Καυκά συνόδευσαν ο κ. Δημήτριος Ιωαννίδης δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας και η κ. Ελισάβετ Παπασλή, επίσης δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.
Η συνάντηση ήταν επι-οικοδομιτική.  Περισσότερα μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας το οποίο θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου