Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019

Μεγάλες φωτιές. Στο μάτι της πύρινης λαίλαπας και η Ελαφόνησος

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ (Χθες)


Λαμβάνουμε πολλά μηνύματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπου οι φωτιές δημιουργούν τεράστια προβλήματα ενώ οι άνθρωποι όπου φύγει-φύγει για να σωθούν.
Στο Μαραθώνα, στην Ηλεία, στην Ελαφόνησο...
Η ξηρασία με την ρίψει σκουπιδιών εδώ και εκεί με μπουκάλια, τζάμια, καθρέπτες που δημιουργούν φωτιές από μόνα του αλλά και η πλημμελή αδιαφορία κατοίκων, κράτους και τουριστών που πετούν αναμμένα τσιγάρα, ανάβουν φωτιές ανεύθυνα φέρνουν ανθρώπινες ζωές σε μεγάλο κίνδυνο.
Χθες το πρωί λάβαμε φωτογραφίες και πληροφορίες για την πύρινη λαίλαπα στην Ελαφόνησο όπου φύγει - φύγει οι τουρίστες για να γλυτώσουν.
Πρέπει όλοι να ενδιαφερθούν για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα.  Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και χρειάζεται υπευθυνότητα, από όλους.
Ευχαριστούμε τη Βασιλική για τις πληροφορίες και φωτογραφίες από την Ελαφόνησο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου