Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019

Μεγάλες φωτιές. Στο μάτι της πύρινης λαίλαπας και η Ελαφόνησος

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ (Χθες)


Λαμβάνουμε πολλά μηνύματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπου οι φωτιές δημιουργούν τεράστια προβλήματα ενώ οι άνθρωποι όπου φύγει-φύγει για να σωθούν.
Στο Μαραθώνα, στην Ηλεία, στην Ελαφόνησο...
Η ξηρασία με την ρίψει σκουπιδιών εδώ και εκεί με μπουκάλια, τζάμια, καθρέπτες που δημιουργούν φωτιές από μόνα του αλλά και η πλημμελή αδιαφορία κατοίκων, κράτους και τουριστών που πετούν αναμμένα τσιγάρα, ανάβουν φωτιές ανεύθυνα φέρνουν ανθρώπινες ζωές σε μεγάλο κίνδυνο.
Χθες το πρωί λάβαμε φωτογραφίες και πληροφορίες για την πύρινη λαίλαπα στην Ελαφόνησο όπου φύγει - φύγει οι τουρίστες για να γλυτώσουν.
Πρέπει όλοι να ενδιαφερθούν για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα.  Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και χρειάζεται υπευθυνότητα, από όλους.
Ευχαριστούμε τη Βασιλική για τις πληροφορίες και φωτογραφίες από την Ελαφόνησο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου