Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019

Συγκινεί η Μυρτώ της Πάρου με το χαμόγελό της επτά χρόνια μετά την άγρια κακοποίησή της

Ευχόμαστε στην Μυρτώ η Παναγία      να της δίνει δύναμη και να γίνει καλά.
paneliakos.com


Επτά χρόνια μετά την άγρια κακοποίησή της στην Πάρο, η Μυρτώ, έκανε σήμερα, Δεκαπενταύγουστο, το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα, που υπεραγαπά, και το καλύτερο δώρο στη μητέρα της Μαρία, που στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια φύλακας άγγελός της. 

H άγρια κακοποίηση της 15χρονης Μυρτώς στην Πάρο τον Ιούλιο του 2012,  συγκλόνισε το πανελλήνιο. Επτά χρόνια μετά, το κορίτσι που κακοποιήθηκε σεξουαλικά και ξυλοκοπήθηκε βάναυσα, με αποτέλεσμα να παραμείνει διασωληνωμένη και χωρίς να δίνει σημάδια ότι ακούει ή αισθάνεται για πέντε μήνες, με τη βοήθεια της μητέρας της και πολλών ειδικών και μη, που συνεισέφεραν για την αποθεραπεία της σε Ελλάδα και ΗΠΑ, ξαναβρέθηκε στη θάλασσα. Έχοντας δίπλα τη μητέρα της, που στέκει φύλακας άγγελός της όλα αυτά τα χρόνια στην υπερπροσπάθεια για μια φυσιολογική ζωή, η Μυρτώ μοίρασε  χαμόγελα νιώθωντας την επαφή με το νερό, σήμερα Δεκαπενταύγουστο.«Πρώτο μπάνιο μετά από επτά χρόνια», έγραψε στην ανάρτησή της η κα Μαρία Κοτρώτσου, για να «βομβαρδιστεί» με δεκάδες ευχές από γνωστούς, φίλους, αλλά και ανθρώπους που έχουν συγκινηθεί από την περιπέτεια της 15χρονης.
Το κορίτσι, είχε κακοποιηθεί άγρια από έναν Πακιστανό σε μια δημοφιλή παραλία της Πάρου, όπου έκανε διακοπές με τη μητέρα και την αδελφή της. Ο δράστης μάλιστα, είχε προσπαθήσει να πέσει στα μαλακά δηλώνοντας ανήλικος.
Η Μυρτώ είχε βρεθεί αναίσθητη με σοβαρά τραύματα σε κεφάλι και σώμα σε βράχια, στην Χρυσή Ακτή, στις 22 Ιουλίου του 2012.  Μεταφέρθηκε άμεσα στην Αθήνα, ενώ παράλληλα η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράστη, Αχμέτ Βακάς, λίγο πριν διαφύγει από το νησί και να «δέσει» την υπόθεση. Η πορεία για την αποκατάσταση της υγείας της Μυρτώς ήταν μακρά και συνεχίζεται. Έχει νοσηλευθεί στον Ευαγγελισμό, στις ΗΠΑ και σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, ενώ κάθε βήμα της για μια φυσιολογική ζωή, μοιάζει με μικρό θαύμα και δεν προκαλεί απλά συγκίνηση, αλλά και θαυμασμό για την υπερπροσπάθεια της ίδιας αλλά και των δικών της, που ανταμοίφθηκε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο, ένα τεράστιο χαμόγελο.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου