Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Παραιτήθηκε με… αιχμές ο γιατρός Β. Δημητρόπουλος!


Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2019
Την απέσυρε τελικά για να βάλει «πλάτη» στον δύσκολο Αύγουστο
Την παραίτησή του από το νοσοκομείο Αμαλιάδας, υπέβαλλε χθες στη διοίκηση του νοσοκομείου και την 6η ΥΠΕ, ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος, ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα επί 33 χρόνια στο χώρο της υγείας στην Ηλεία.
Όπως ήταν αναμενόμενο ο διοικητής του νοσοκομείου Αμαλιάδας Γιάννης Χουζούρης, δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση και την ίδια στάση αναμένεται να κρατήσει και η 6η ΥΠΕ, στην οποία έχει σταλεί η αίτηση παραίτησης από τον κ. Δημητρόπουλο. Πάντως, λόγω του «δύσκολου» Αυγούστου που ήδη διανύουμε, ο κ. Δημητρόπουλος ανακάλεσε την παραίτησή του.
Σε ανάρτηση του ο γιατρός μια μέρα πριν υποβάλλει την παραίτησή του είχε αναφέρει:
«Μεγάλο πράγμα το να ξέρει μόνος του κάποιος πότε θα πρέπει να πάει σπίτι του.
Διαίρει και βασίλευε…. τα «εργαλεία» έρχονται και φεύγουν μαζί με τα όνειρα τους ενώ αυτοί που, για «δικό τους όφελος», τα χρησιμοποιούν, αφού πρώτα τα έχουν στύψει σαν λεμονόκουπες, τα έχουν εκθέσει, έχουν παίξει με τα όνειρά τους, έχουν εκμεταλλευτεί τον ιδρώτα τους, έχουν έχουν, έχουν…. ζουν και βασιλεύουν αφού βρίσκουν τα «θύματα» που τα βάζουν σαν ανάχωμα ή βιτρίνα, ανάλογα με τις ανάγκες τους.
Άραγε που είναι σήμερα πολλά από τα «εργαλεία» και που είναι αυτοί που τα χρησιμοποίησαν. Όλα αυτά τα χρόνια που ζει αυτή η περιοχή αυτόν τον «εφιάλτη» και τα απωθημένα μερικών, ποια ήταν τα αποτελέσματα (τα ερωτήματα είναι ρητορικά).
Πολλές φορές ακούω κάποιους να λένε το κάνω γιατί το αγαπώ, όταν αγαπάς κάτι δεν το «ταλαιπωρείς».
Πρέπει να δούμε πότε η αγάπη μπερδεύεται με το συμφέρον!!!!
Πόσοι γονείς στο βωμό της «αγάπης» για να καλύψουν δικές τους ανασφάλειες, στέκονται εμπόδιο στα παιδιά τους και δεν τα αφήνουν, όταν ενηλικιώνονται, να ανοίξουν τα φτερά τους, να φύγουν από το σπίτι, να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους (τροφή για σκέψη).
Ο χώρος ανήκει σε αυτούς που ιδρώνουν, οι υπόλοιποι πρέπει να καταλάβουν μόνοι τους που πρέπει να πάνε. Όσοι έχουν συμβάλει σε όλα αυτά τα χρόνια του διχασμού και της μιζέριας, με τα γνωστά αποτελέσματα, ας αφήσουν μόνους αυτούς που ιδρώνουν, δεν χρειάζονται άλλο δηλητήριο. Αυτοί θα τα βρουν καλύτερα μεταξύ τους και θα δείξουν μόνοι τους το δρόμο, δεν χρειάζονται τους δήθεν «καθοδηγητές» τις δήθεν γνωριμίες με τα αξιώματα τους κλπ (το παραμύθι έχει παιχτεί πολλές φορές και δεν έχει δράκο).
Δεν χρωστούν τίποτε τα παιδιά του κόσμου, αλλά ούτε και τα όνειρά τους».
..Φεύγω πρώτος..εις το επανείδην!! Αν και όποτε γίνει!!».
Νωρίς χθες το πρωί ο κ. Χουζούρης συναντήθηκε με τον κ. Δημητρόπουλο, προσπαθώντας να τον μεταπείσει και στη συνέχεια δήλωσε: «Δεν μπορώ να μην αναφέρω δημόσια τις τρομερές προσπάθειες του Βαγγέλη Δημητρόπουλου για προσφορά κάτω από αντίξοες συνθήκες για την υγεία των πολιτών. Μερικοί γιατροί είναι πάνω απ’ όλα, στήριγμα και γίγαντες. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στο νοσοκομείο μας. Εννοείτε ότι η παραίτησή του δεν έγινε αποδεκτή από εμένα και πιστεύω πως οι λόγοι που τον ώθησαν να πάρει αυτή την απόφαση θα εξαλείφθουν άμεσα».
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου