Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε ο Λάρι Κινγκ από την 7η σύζυγό του


Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2019 Ο Larry King με την Shawn King το 2018 (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής του «CNN», Λάρι Κινγκ (Larry King), επιζητά διαζύγιο από την έβδομη σύζυγό του Σον Κινγκ (Shawn King) μετά από 22 χρόνια γάμου.
Ο 85χρονος τηλεπαρουσιαστής υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου την Τρίτη στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Αντζελες.
Ο Λάρι Κινγκ και η Σον Κινγκ, τότε τραγουδίστρια και τηλεπαρουσιάστρια, παντρεύτηκαν το 1997 και έχουν δύο ενήλικες γιους, τον Τσανς (Chance) και τον Κάνον (Cannon). Το ζεύγος είχε κάνει αίτηση διαζυγίου και το 2010, αλλά μετά συμφιλιώθηκαν.
Ο Λάρι Κινγκ έχει παντρευτεί οκτώ φορές με επτά διαφορετικές γυναίκες και έχει πέντε παιδιά. Παντρεύτηκε και χώρισε δύο φορές την Αλίν Ακινς (Alene Akins).
Τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει διάφορα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου και καρκίνου του πνεύμονα δύο χρόνια πριν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιουσία του Κινγκ υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 140 εκατ. δολάρια, τα μισά από τα οποία δικαιούται η σύζυγός του με βάση τους σχετικούς νόμους της Καλιφόρνιας.
Associated Press, E.K

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου