Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε ο Λάρι Κινγκ από την 7η σύζυγό του


Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2019 



Ο Larry King με την Shawn King το 2018 (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής του «CNN», Λάρι Κινγκ (Larry King), επιζητά διαζύγιο από την έβδομη σύζυγό του Σον Κινγκ (Shawn King) μετά από 22 χρόνια γάμου.
Ο 85χρονος τηλεπαρουσιαστής υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου την Τρίτη στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Αντζελες.
Ο Λάρι Κινγκ και η Σον Κινγκ, τότε τραγουδίστρια και τηλεπαρουσιάστρια, παντρεύτηκαν το 1997 και έχουν δύο ενήλικες γιους, τον Τσανς (Chance) και τον Κάνον (Cannon). Το ζεύγος είχε κάνει αίτηση διαζυγίου και το 2010, αλλά μετά συμφιλιώθηκαν.
Ο Λάρι Κινγκ έχει παντρευτεί οκτώ φορές με επτά διαφορετικές γυναίκες και έχει πέντε παιδιά. Παντρεύτηκε και χώρισε δύο φορές την Αλίν Ακινς (Alene Akins).
Τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει διάφορα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου και καρκίνου του πνεύμονα δύο χρόνια πριν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιουσία του Κινγκ υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 140 εκατ. δολάρια, τα μισά από τα οποία δικαιούται η σύζυγός του με βάση τους σχετικούς νόμους της Καλιφόρνιας.
Associated Press, E.K

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου