Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε ο Λάρι Κινγκ από την 7η σύζυγό του


Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2019 Ο Larry King με την Shawn King το 2018 (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής του «CNN», Λάρι Κινγκ (Larry King), επιζητά διαζύγιο από την έβδομη σύζυγό του Σον Κινγκ (Shawn King) μετά από 22 χρόνια γάμου.
Ο 85χρονος τηλεπαρουσιαστής υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου την Τρίτη στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Αντζελες.
Ο Λάρι Κινγκ και η Σον Κινγκ, τότε τραγουδίστρια και τηλεπαρουσιάστρια, παντρεύτηκαν το 1997 και έχουν δύο ενήλικες γιους, τον Τσανς (Chance) και τον Κάνον (Cannon). Το ζεύγος είχε κάνει αίτηση διαζυγίου και το 2010, αλλά μετά συμφιλιώθηκαν.
Ο Λάρι Κινγκ έχει παντρευτεί οκτώ φορές με επτά διαφορετικές γυναίκες και έχει πέντε παιδιά. Παντρεύτηκε και χώρισε δύο φορές την Αλίν Ακινς (Alene Akins).
Τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει διάφορα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου και καρκίνου του πνεύμονα δύο χρόνια πριν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιουσία του Κινγκ υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 140 εκατ. δολάρια, τα μισά από τα οποία δικαιούται η σύζυγός του με βάση τους σχετικούς νόμους της Καλιφόρνιας.
Associated Press, E.K

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου