Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Την Τρίτη το πρωί, 27 Αυγούστου το λαϊκό προσκύνημα και η Κηδεία της 20σάχρονης Μαρίας-Αγγελίνας Δήμου, στην Αγία Τριάδα, Lewis Street, Lowell, MA


Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2019

Σήμερα θα έρθει η περήφανη Ελληνοπούλα φοιτήτρια που βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μετωπική σύγκρουση, που έγινε στα Χανιά της Κρήτης την 8η Αυγούστου, 2019.

Η Μαρία-Αγγελίνα ήταν κόρη της Αικατερίνης Πρέππα-Αποστολοπούλου, πρώην Δήμου και του Κώστα Δήμου.
Βρισκόταν με συγγενείς και φίλους στην Κρήτη για διακοπές.   Η παρέα διασκέδασε σε τοπικό πανηγύρι.  Ο αδερφός της και αρκετοί φίλοι τους έφυγαν από το πανηγύρι με άλλο αυτοκίνητο λίγο πριν.  Το αυτοκίνητο που επέβαινε σαν επιβάτης η Μαρία έφυγε λίγο αργότερα.  

Στο δρόμο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 20χρονος οδηγός που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Μαρία και τρία άλλα παιδιά (τρία από τα οποία ήταν από το Lowell) ξέφυγε της πορείας του και είχε μετωπική σύγκρουση με φορτηγό με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία η Μαρία που καθόταν στο πίσω κάθισμα (πίσω από τον οδηγό) και να τραυματιστούν σοβαρά όλοι οι νεαροί αλλά και ο οδηγός του φορτηγού.
Το αυτοκίνητο που επέβαινε η άτυχη Μαρία έγινε  "λαμαρίνες"


Το φορτηγό που ο οδηγός του δεν μπόρεσε να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση

Πλήθος συγγενών και φίλων επισκέπτετε το σπίτι της οικογένειας στο Lowell και προσπαθούν να δώσουν δύναμη στη μητέρα και τους υπόλοιπους συγγενείς για τους οποίους το κτύπημα της μοίρας είναι μεγάλο.  Το σκυλάκι της Μαρίας την αναζητεί στο δωμάτιο της και την περιμένει να γυρίσει!

Ανακρίσεις για το δυστύχημα κάνει η τροχαία Χανιών.

Περισσότερα για την Κηδεία και ταφή στο εγγύς μέλλον.

Φωτογραφίες από: zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου