Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Την Τρίτη το πρωί, 27 Αυγούστου το λαϊκό προσκύνημα και η Κηδεία της 20σάχρονης Μαρίας-Αγγελίνας Δήμου, στην Αγία Τριάδα, Lewis Street, Lowell, MA


Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2019

Σήμερα θα έρθει η περήφανη Ελληνοπούλα φοιτήτρια που βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μετωπική σύγκρουση, που έγινε στα Χανιά της Κρήτης την 8η Αυγούστου, 2019.

Η Μαρία-Αγγελίνα ήταν κόρη της Αικατερίνης Πρέππα-Αποστολοπούλου, πρώην Δήμου και του Κώστα Δήμου.
Βρισκόταν με συγγενείς και φίλους στην Κρήτη για διακοπές.   Η παρέα διασκέδασε σε τοπικό πανηγύρι.  Ο αδερφός της και αρκετοί φίλοι τους έφυγαν από το πανηγύρι με άλλο αυτοκίνητο λίγο πριν.  Το αυτοκίνητο που επέβαινε σαν επιβάτης η Μαρία έφυγε λίγο αργότερα.  

Στο δρόμο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 20χρονος οδηγός που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Μαρία και τρία άλλα παιδιά (τρία από τα οποία ήταν από το Lowell) ξέφυγε της πορείας του και είχε μετωπική σύγκρουση με φορτηγό με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία η Μαρία που καθόταν στο πίσω κάθισμα (πίσω από τον οδηγό) και να τραυματιστούν σοβαρά όλοι οι νεαροί αλλά και ο οδηγός του φορτηγού.
Το αυτοκίνητο που επέβαινε η άτυχη Μαρία έγινε  "λαμαρίνες"


Το φορτηγό που ο οδηγός του δεν μπόρεσε να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση

Πλήθος συγγενών και φίλων επισκέπτετε το σπίτι της οικογένειας στο Lowell και προσπαθούν να δώσουν δύναμη στη μητέρα και τους υπόλοιπους συγγενείς για τους οποίους το κτύπημα της μοίρας είναι μεγάλο.  Το σκυλάκι της Μαρίας την αναζητεί στο δωμάτιο της και την περιμένει να γυρίσει!

Ανακρίσεις για το δυστύχημα κάνει η τροχαία Χανιών.

Περισσότερα για την Κηδεία και ταφή στο εγγύς μέλλον.

Φωτογραφίες από: zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου