Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Την Τρίτη το πρωί, 27 Αυγούστου το λαϊκό προσκύνημα και η Κηδεία της 20σάχρονης Μαρίας-Αγγελίνας Δήμου, στην Αγία Τριάδα, Lewis Street, Lowell, MA


Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2019

Σήμερα θα έρθει η περήφανη Ελληνοπούλα φοιτήτρια που βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μετωπική σύγκρουση, που έγινε στα Χανιά της Κρήτης την 8η Αυγούστου, 2019.

Η Μαρία-Αγγελίνα ήταν κόρη της Αικατερίνης Πρέππα-Αποστολοπούλου, πρώην Δήμου και του Κώστα Δήμου.
Βρισκόταν με συγγενείς και φίλους στην Κρήτη για διακοπές.   Η παρέα διασκέδασε σε τοπικό πανηγύρι.  Ο αδερφός της και αρκετοί φίλοι τους έφυγαν από το πανηγύρι με άλλο αυτοκίνητο λίγο πριν.  Το αυτοκίνητο που επέβαινε σαν επιβάτης η Μαρία έφυγε λίγο αργότερα.  

Στο δρόμο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 20χρονος οδηγός που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Μαρία και τρία άλλα παιδιά (τρία από τα οποία ήταν από το Lowell) ξέφυγε της πορείας του και είχε μετωπική σύγκρουση με φορτηγό με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία η Μαρία που καθόταν στο πίσω κάθισμα (πίσω από τον οδηγό) και να τραυματιστούν σοβαρά όλοι οι νεαροί αλλά και ο οδηγός του φορτηγού.
Το αυτοκίνητο που επέβαινε η άτυχη Μαρία έγινε  "λαμαρίνες"


Το φορτηγό που ο οδηγός του δεν μπόρεσε να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση

Πλήθος συγγενών και φίλων επισκέπτετε το σπίτι της οικογένειας στο Lowell και προσπαθούν να δώσουν δύναμη στη μητέρα και τους υπόλοιπους συγγενείς για τους οποίους το κτύπημα της μοίρας είναι μεγάλο.  Το σκυλάκι της Μαρίας την αναζητεί στο δωμάτιο της και την περιμένει να γυρίσει!

Ανακρίσεις για το δυστύχημα κάνει η τροχαία Χανιών.

Περισσότερα για την Κηδεία και ταφή στο εγγύς μέλλον.

Φωτογραφίες από: zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου