Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019

Σήμερα πραγματοποιείται η 3η Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα – Κάλεσμα από Εμπορικό Σύλλογο
Όλα είναι έτοιμα για την 3η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας, που διοργανώνει για απόψε ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, σε συνεργασία με τον δήμο Ήλιδας και την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας.

Η 3η Λευκή Νύχτα θα ξεκινήσει απόψε από τις 8 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και τα καταστήματα της πόλης θα κάνουν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις. Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία έκαναν κάλεσμα στον κόσμο της Ηλείας να επισκεφθεί την αγορά της Αμαλιάδας για να διασκεδάσει και να ψωνίσει διάφορα είδη σε πολύ καλές τιμές.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Σαψάλης ανέφερε ότι τα καταστήματα της πόλης κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας θα έχουν πολύ καλές εκπτώσεις και προσφορές.
«Καλούμε τον κόσμο να έρθει να διασκεδάσει και να κάνει τα ψώνια σε πολύ καλές τιμές. Είναι μια πολύ κακή ευκαιρία για διασκέδαση μιας και έχουμε οργανώσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και παράλληλα για ψώνια σε ποιοτικά προϊόντα σε πραγματικά πολύ καλές τιμές», είπε ο κ. Σαψάλης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα.
Το δικό του κάλεσμα έκανε στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Γεωργακόπουλος: «Για μια ακόμη χρονιά καταφέραμε να οργανώσουμε την Λευκή Νύχτα. Καλούμε τους πολίτες του νομού να «αγκαλιάσουν» αυτή την γιορτή, που θα έχει πολλές εκπτώσεις και προσφορές που σε κάποια μαγαζιά θα φτάνουν το 60% – 70%.  Είναι μια μεγάλη γιορτή για την Αμαλιάδα και την περιφέρεια γενικότερα και θέλουμε να ευχαριστηθεί ο κόσμος», είπε ο κ. Γεωργακόπουλος.
Τέλος, η αναπληρώτρια γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Νταϊάνα Βαρνάβα, κάλεσε με τη σειρά της τον κόσμο να συμμετέχει στην 3η Λευκή Νύχτα και ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, τον δήμο Ήλιδας και την Αστυνομία για την συμβολή τους στην οργάνωση της εκδήλωσης αυτής.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: 9 μ.μ.: παράσταση Καραγκιόζη από τον Φώτη και Χρήστο Πλέσσα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο. Ζωντανή συναυλία (9 μ.μ.) με τον Σάκη Ζαφειρόπουλο και την ορχήστρα του στην οδό Ρ. Φεραίου.
Χορογραφίες από  το γυμναστήριο Αθλοκίνηση (9 μ.μ.) στην πλατεία Μπελογιάννη  και συναυλία (9:30 μ.μ.) από τον Γ. Τσάκωνα επίσης  στην πλατεία Μπελογιάννη. Ρεμπέτικη συναυλία (9:30 μ.μ.) επί της Ελ. Βενιζέλου – πλάι από το Δικαστικό Μέγαρο και στις 10 στην κεντρική πλατεία Live band με τον Θεολόγο Αναγνωστόπουλο.
Επίσης, στις 10 μια ακόμη συναυλία έξω από το Δικαστικό Μέγαρο με τον Σάκη Χασαλεύρη και την ορχήστρα του. Στις 11:30 θα παίξει το συγκρότημα deevibes στην πλατεία Λαζαράκη και στον ίδιο χώρο από τα μεσάνυχτα θα τραγουδήσει ο Βασίλης Δήμας.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου