Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019

Τραγικό θάνατο είχε η Μαρία Δήμου, 20 χρονών από το Lowell, MA USAΌπως γράψαμε προχθές έξω από τα Χανιά της Κρήτης έγινε αυτοκινητιστικό δυστύχημα με ένα επιβατικό αυτοκίνητο και ένα φορτηγό.

Μία παρέα με αρκετά Ελληνόπουλα από το Lowell που ήταν διακοπές στην Κρήτη έφυγαν με τρία αυτοκίνητα από τοπικό πανηγύρι για να επιστρέψουν στους χώρους διαμονής τους. 
Τα δύο αυτοκίνητα έφυγαν περίπου μία ώρα νωρίτερα πριν από το τρίτο αυτοκίνητο στο οποίο ο οδηγός του ήταν από την Αθήνα με ρίζες από το Γιδά της Μακεδονίας με συγγενείς στο Lowell. 
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ένα ζώο ήταν στο δρόμο και ο ένας από τους οδηγούς να βγήκε από την πορεία του με αποτέλεσμα να επέλθει μετωπική σύγκρουση του επιβατικού με το φορτηγό.  Η μεγάλη ταχύτητα των δύο οχημάτων ήταν η αιτία του δυστυχήματος.  
Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί η Μαρία Δήμου, κόρη του Κώστα Δήμου από το Lowell, ο οποίος έχει εταιρεία επισκευών σπιτιών και της Κατερίνας Δήμου το γένος Πρέπα από το Lowell.  Τα άλλα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο επιβατικό αυτοκίνητο είναι στο νοσοκομείο Χανίων και η υγεία τους είναι σοβαρή.
Ένας από τους τραυματίες, ο Δημήτρης Κουφογάζος, έχει τραυματιστεί πολύ βαριά και στον οποίο έχουν γίνει τρεις εγχειρήσεις μέχρι στιγμής. 

Σημαδιακό είναι ότι η άτυχη Μαρία δεν θέλησε να πάει με το δεύτερο αυτοκίνητο που ήταν ο αδερφός της αλλά μπήκε στο τρίτο αυτοκίνητο με το οποίο έγινε το ατύχημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου