Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Τραγικό θάνατο είχε η Μαρία Δήμου, 20 χρονών από το Lowell, MA USA



Όπως γράψαμε προχθές έξω από τα Χανιά της Κρήτης έγινε αυτοκινητιστικό δυστύχημα με ένα επιβατικό αυτοκίνητο και ένα φορτηγό.

Μία παρέα με αρκετά Ελληνόπουλα από το Lowell που ήταν διακοπές στην Κρήτη έφυγαν με τρία αυτοκίνητα από τοπικό πανηγύρι για να επιστρέψουν στους χώρους διαμονής τους. 
Τα δύο αυτοκίνητα έφυγαν περίπου μία ώρα νωρίτερα πριν από το τρίτο αυτοκίνητο στο οποίο ο οδηγός του ήταν από την Αθήνα με ρίζες από το Γιδά της Μακεδονίας με συγγενείς στο Lowell. 
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ένα ζώο ήταν στο δρόμο και ο ένας από τους οδηγούς να βγήκε από την πορεία του με αποτέλεσμα να επέλθει μετωπική σύγκρουση του επιβατικού με το φορτηγό.  Η μεγάλη ταχύτητα των δύο οχημάτων ήταν η αιτία του δυστυχήματος.  
Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί η Μαρία Δήμου, κόρη του Κώστα Δήμου από το Lowell, ο οποίος έχει εταιρεία επισκευών σπιτιών και της Κατερίνας Δήμου το γένος Πρέπα από το Lowell.  Τα άλλα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο επιβατικό αυτοκίνητο είναι στο νοσοκομείο Χανίων και η υγεία τους είναι σοβαρή.
Ένας από τους τραυματίες, ο Δημήτρης Κουφογάζος, έχει τραυματιστεί πολύ βαριά και στον οποίο έχουν γίνει τρεις εγχειρήσεις μέχρι στιγμής. 

Σημαδιακό είναι ότι η άτυχη Μαρία δεν θέλησε να πάει με το δεύτερο αυτοκίνητο που ήταν ο αδερφός της αλλά μπήκε στο τρίτο αυτοκίνητο με το οποίο έγινε το ατύχημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου