Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019

Τραγικό θάνατο είχε η Μαρία Δήμου, 20 χρονών από το Lowell, MA USAΌπως γράψαμε προχθές έξω από τα Χανιά της Κρήτης έγινε αυτοκινητιστικό δυστύχημα με ένα επιβατικό αυτοκίνητο και ένα φορτηγό.

Μία παρέα με αρκετά Ελληνόπουλα από το Lowell που ήταν διακοπές στην Κρήτη έφυγαν με τρία αυτοκίνητα από τοπικό πανηγύρι για να επιστρέψουν στους χώρους διαμονής τους. 
Τα δύο αυτοκίνητα έφυγαν περίπου μία ώρα νωρίτερα πριν από το τρίτο αυτοκίνητο στο οποίο ο οδηγός του ήταν από την Αθήνα με ρίζες από το Γιδά της Μακεδονίας με συγγενείς στο Lowell. 
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ένα ζώο ήταν στο δρόμο και ο ένας από τους οδηγούς να βγήκε από την πορεία του με αποτέλεσμα να επέλθει μετωπική σύγκρουση του επιβατικού με το φορτηγό.  Η μεγάλη ταχύτητα των δύο οχημάτων ήταν η αιτία του δυστυχήματος.  
Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί η Μαρία Δήμου, κόρη του Κώστα Δήμου από το Lowell, ο οποίος έχει εταιρεία επισκευών σπιτιών και της Κατερίνας Δήμου το γένος Πρέπα από το Lowell.  Τα άλλα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο επιβατικό αυτοκίνητο είναι στο νοσοκομείο Χανίων και η υγεία τους είναι σοβαρή.
Ένας από τους τραυματίες, ο Δημήτρης Κουφογάζος, έχει τραυματιστεί πολύ βαριά και στον οποίο έχουν γίνει τρεις εγχειρήσεις μέχρι στιγμής. 

Σημαδιακό είναι ότι η άτυχη Μαρία δεν θέλησε να πάει με το δεύτερο αυτοκίνητο που ήταν ο αδερφός της αλλά μπήκε στο τρίτο αυτοκίνητο με το οποίο έγινε το ατύχημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου