Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

Το εγκώμιο των ομογενών έπλεξε ο πρόεδρος Τραμπ για την Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας (βίντεο)


 Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2019Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπογράφει την διακήρυξη για την Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Παρακολουθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος (AP Photo/Jacquelyn Martin)
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τίμησε τη Δευτέρα στις 5:30 μ.μ. 18 Μαρτίου την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας με την καθιερωμένη πλέον τελετή στον Λευκό Οίκο.
Ο πρόεδρος εισερχόμενος στην μεγάλη αίθουσα κρατούσε ένα κόκινο καπέλο πάνω στο οποίο έγραφε «Κάνε την Αμερική ξανά μεγάλη». Ο κ. Τραμπ πάντως είπε: «Μόλις που έδωσαν αυτό το σπουδαίο καπέλο. Ξέρετε τι γράφει; Κάνε την Ελλάδα ξανά μεγάλη, σωστά;».
Λίγες εκατοντάδες ομογενείς, λιγότεροι από άλλες χρονιές, βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο και άκουσαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ να πλέκει το εγκώμιο των Ελληνοαμερικανών για τη συνεισφορά τους σε κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής των ΗΠΑ, καθώς και για την προσφορά της Αρχαίας Ελλάδας στην ανθρωπότητα.
Ο πρόεδρος, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, τίμησε ελάχιστους Ελληνοαμερικανούς ονομαστικά, καθώς και ομογενείς απόστρατους των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ.
Μερικοί ομογενείς φώναζαν «4 ακόμη χρόνια! 4 ακόμη χρόνια!» στον κ. Τραμπ, ενώ κάποιος ακούστηκε να φωνάζει «Κύριε Πρόεδρε σε ευχαριστούμε που έκανες την Αμερική ξανά μεγάλη» την ώρα που εκείνος υπέγραφε την διακήρυξη για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας για 3η φορά φέτος, κατά τον 3ο χρόνο της Προεδρίας του.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν φανερά ευδιάθετος σε σύγκριση με άλλες χρονιές που φαινόταν να δυσανασχετούσε με την έκταση της εκδήλωσης. Παρόντες ήταν και μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, μίλησε εν συντομία, εκ μέρους της Κοινότητας για την Επανάσταση, και την ελευθερία που εκπροσωπεί η Αμερική και ο Λευκός Οίκος ενώ έκανε αναφορά στο Πατριαρχείο και την Κύπρο.


.
Ο «Ε.Κ.» ήταν «παρών» και μετέδωσε απευθείας το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης.


.


.


.
Ο εορτασμός της Ημέρας Ελληνικής Ανεξαρτησίας.
Ο εορτασμός προς τιμήν της Ομογένειας και της Ελλάδας για την 25η Μαρτίου είχε ξεκινήσει επί προεδρίας Ρόναλντ Ρίγκαν (40ού Προέδρου των ΗΠΑ) και με την πάροδο του χρόνου έχει θεσμοθετηθεί.
Στη δεξίωση που έγινε το 2018, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε μιλήσει για τη σημασία της εθνικής επετείου για την Ελληνική Ανεξαρτησία αλλά και στις κοινές αξίες που διέπουν τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

.Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου