Γεννηματά: «ΚΙΝΑΛ ή διχασμός» το δίλημμα των εκλογών | tanea.gr
Σφοδρή κριτική άσκησε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία για το πλαίσιο των πολιτικών τους ενώ κάλεσε «κάθε προοδευτικό πολίτη να ενισχύσει το Κίνημα Αλλαγής».
«δυναμώνει κάθε μέρα το προοδευτικό ρεύμα, απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης, τους εκφραστές της συντήρησης και του διχασμού, της πόλωσης, που δεν είναι άλλοι από την παλιά Δεξιά του κ. Μητσοτάκη και την νέα Δεξιά του κ. Τσίπρα», δήλωσε από την Άρτα η κ. Γεννηματά τονίζοντας ότι «η στάση τους τα τελευταία 10 χρόνια, καθυστέρησε και ακρίβυνε την προσπάθεια εξόδου από την κρίση».
Υπογράμμισε την ανάγκη «να πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού». «Έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με την υπερφορολόγηση, με τη διαρκή λιτότητα, με τη φτωχοποίηση με την μιζέρια. Πρέπει να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο τους», πρόσθεσε η κ. Γεννηματα υπογραμμίζοντας ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να δώσει την αυτή την μάχη αποτελεσματικά.
«Και ξέρουν οι Έλληνες πολίτες ότι εμάς μπορούν να μας εμπιστευτούν. Δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα τους όπως το έκανε ο κ. Τσίπρας. Το δίλημμα των εκλογών που έρχονται δεν είναι άλλο παρά ένα: Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες», τόνισε.
Στη συνέχεια η κ. Γεννηματά θα μεταβεί στην Πρέβεζα.
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ