Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Ετσι είναι, αν έτσι νομίζετε...

Πέμπτη, 16 Αυγούστου, 2018Του Αντώνη Καρακούση

Κατά τους προπαγανδιστές της κυβέρνησης όλα πάνε πρίμα.

Η οικονομία σφύζει από ζωή, ξεπερνά τα μνημόνια, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τις εχθρικές και δύσπιστες αγορές, ενώ ταυτόχρονα η ανεργία μειώνεται και το οικονομικό της μοντέλο αλλάζει, μεταρρυθμίζεται, ξεφεύγει από τον κύκλο του ασύδοτου τουρισμού και των νεοφιλελεύθερης έμπνευσης υπηρεσιών, γίνεται δυναμικά επενδυτικό, έντονα παραγωγικό, έτοιμο για την πέμπτη και έκτη βιομηχανική επανάσταση.

Η κοινωνία επίσης νοιώθει το χάδι του κράτους και της κυβέρνησης, οι πολίτες γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι έχουν συμπαραστάτες δίπλα τους, πρόσωπα που συμπονούν και νοιάζονται για όλα τους τα προβλήματα.

Διεθνώς δε η λαοπρόβλητη κυβέρνησή μας απολαμβάνει εκτίμησης και εμπιστοσύνης, κινείται με άνεση στους δαιδάλους της γεωπολιτικής, ασφαλίζει τα εθνικά συμφέροντα και διαλύει εν ριπή οφθαλμού κάθε απειλή απ' όπου κι αν προέρχεται.

Κατόπιν όλων αυτών, η  κυβέρνηση είναι σταθερή και ακμαία, έτοιμη για άλματα μεταρρυθμιστικά και επιδόσεις σπουδαίες.

Και οι υπουργοί της επίσης κραταιοί και αγέρωχοι, γεμάτοι δύναμη και αυτοπεποίθηση για το έργο που προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία, είναι έτοιμοι να μιλήσουν, να παρηγορήσουν και να εμπνεύσουν κάθε πικραμένο και απογοητευμένο από τις αδήριτες νομοτέλειες του κόσμου τούτου.

Ο δε Πρωθυπουργός, αδιαμφισβήτητος και αψεγάδιαστος, μοναδικός ηγέτης του κόμματος και της χώρας, μόνο επιτεύγματα έχει να επιδείξει και άοκνες προσπάθειες για το καλό του τόπου και των κατοίκων του.

Ουδέν τον βαραίνει  στα τρεισήμισι χρόνια της διακυβέρνησής του, ούτε λάθη, ούτε επιπολαιότητες, ούτε ζημιές, παρά μόνο θαρραλέες αποφάσεις και μεγάλες στρατηγικές επιλογές.

''Το ατύχημα'' της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι ήταν ένα μικρό δυστυχές επεισόδιο, αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής, των σπάνιων δυτικών ανέμων και έργο αδίστακτων εμπρηστών που δεν ορρωδούν προ ουδενός, όταν πρόκειται να προετοιμάσουν την έκτη γενιά αυθαιρέτων, αφού δεν επείσθησαν από τα ισχυρά κίνητρα νομιμοποίησης που προσέφερε η λαοπρόβλητη κυβέρνησή μας.

Το βάρος των τόσων θυμάτων σόκαρε αρχικώς την κυβέρνηση, αλλά σε δεύτερο χρόνο την εξόπλισε με δύναμη προκειμένου να γκρεμίσει όλα τα αυθαίρετα, να διώξει τους άχρηστους από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία  και να υψώσει ένα διεθνές τείχος προστασίας για το περιβάλλον που υπονομεύεται από τους άκαρδους νεοφιλελεύθερους, τους αδηφάγους πλούσιους και τα μέσα που διαθέτουν.

Και ο λαός βεβαίως γεμάτος ενθουσιασμό χειροκροτεί τους υπουργούς και ζητωκραυγάζει τον μεγάλο τιμονιέρη..

Ετσι έχουν τα πράγματα, αν έτσι νομίζετε, όπως θα έλεγε και ο Λουίτζι Πιραντέλλο, αγαπητοί προπαγανδιστές της κυβέρνησης.

Τα υπόλοιπα προσεχώς ...επί της οθόνης.  
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου