Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018

Ετσι είναι, αν έτσι νομίζετε...

Πέμπτη, 16 Αυγούστου, 2018Του Αντώνη Καρακούση

Κατά τους προπαγανδιστές της κυβέρνησης όλα πάνε πρίμα.

Η οικονομία σφύζει από ζωή, ξεπερνά τα μνημόνια, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τις εχθρικές και δύσπιστες αγορές, ενώ ταυτόχρονα η ανεργία μειώνεται και το οικονομικό της μοντέλο αλλάζει, μεταρρυθμίζεται, ξεφεύγει από τον κύκλο του ασύδοτου τουρισμού και των νεοφιλελεύθερης έμπνευσης υπηρεσιών, γίνεται δυναμικά επενδυτικό, έντονα παραγωγικό, έτοιμο για την πέμπτη και έκτη βιομηχανική επανάσταση.

Η κοινωνία επίσης νοιώθει το χάδι του κράτους και της κυβέρνησης, οι πολίτες γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι έχουν συμπαραστάτες δίπλα τους, πρόσωπα που συμπονούν και νοιάζονται για όλα τους τα προβλήματα.

Διεθνώς δε η λαοπρόβλητη κυβέρνησή μας απολαμβάνει εκτίμησης και εμπιστοσύνης, κινείται με άνεση στους δαιδάλους της γεωπολιτικής, ασφαλίζει τα εθνικά συμφέροντα και διαλύει εν ριπή οφθαλμού κάθε απειλή απ' όπου κι αν προέρχεται.

Κατόπιν όλων αυτών, η  κυβέρνηση είναι σταθερή και ακμαία, έτοιμη για άλματα μεταρρυθμιστικά και επιδόσεις σπουδαίες.

Και οι υπουργοί της επίσης κραταιοί και αγέρωχοι, γεμάτοι δύναμη και αυτοπεποίθηση για το έργο που προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία, είναι έτοιμοι να μιλήσουν, να παρηγορήσουν και να εμπνεύσουν κάθε πικραμένο και απογοητευμένο από τις αδήριτες νομοτέλειες του κόσμου τούτου.

Ο δε Πρωθυπουργός, αδιαμφισβήτητος και αψεγάδιαστος, μοναδικός ηγέτης του κόμματος και της χώρας, μόνο επιτεύγματα έχει να επιδείξει και άοκνες προσπάθειες για το καλό του τόπου και των κατοίκων του.

Ουδέν τον βαραίνει  στα τρεισήμισι χρόνια της διακυβέρνησής του, ούτε λάθη, ούτε επιπολαιότητες, ούτε ζημιές, παρά μόνο θαρραλέες αποφάσεις και μεγάλες στρατηγικές επιλογές.

''Το ατύχημα'' της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι ήταν ένα μικρό δυστυχές επεισόδιο, αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής, των σπάνιων δυτικών ανέμων και έργο αδίστακτων εμπρηστών που δεν ορρωδούν προ ουδενός, όταν πρόκειται να προετοιμάσουν την έκτη γενιά αυθαιρέτων, αφού δεν επείσθησαν από τα ισχυρά κίνητρα νομιμοποίησης που προσέφερε η λαοπρόβλητη κυβέρνησή μας.

Το βάρος των τόσων θυμάτων σόκαρε αρχικώς την κυβέρνηση, αλλά σε δεύτερο χρόνο την εξόπλισε με δύναμη προκειμένου να γκρεμίσει όλα τα αυθαίρετα, να διώξει τους άχρηστους από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία  και να υψώσει ένα διεθνές τείχος προστασίας για το περιβάλλον που υπονομεύεται από τους άκαρδους νεοφιλελεύθερους, τους αδηφάγους πλούσιους και τα μέσα που διαθέτουν.

Και ο λαός βεβαίως γεμάτος ενθουσιασμό χειροκροτεί τους υπουργούς και ζητωκραυγάζει τον μεγάλο τιμονιέρη..

Ετσι έχουν τα πράγματα, αν έτσι νομίζετε, όπως θα έλεγε και ο Λουίτζι Πιραντέλλο, αγαπητοί προπαγανδιστές της κυβέρνησης.

Τα υπόλοιπα προσεχώς ...επί της οθόνης.  
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου