Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Το γιγάντιο ρεκόρ του Τσιτσιπά & τα "τρελά" λεφτά

Σήμερα ο τελικός

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει "τρελάνει" κόσμο με τα επίτευγμα του κάνοντας όλη την Ελλάδα να μιλά γι' αυτά. Ο 20χρονος τενίστας έφτασε στον τελικό του Ρότζερς Καπ, σημειώνοντας ένα ιστορικό ρεκόρ που δεν έχει συμβεί ποτέ σε αυτά τουρνουά από το 1990 που δημιουργήθηκαν. Σούπερ και τα οικονομικά οφέλη.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στον τελικό του Ρότζερς Καπ, δημιουργώντας ένα ιστορικό ρεκόρ στα συγκεκριμένα τουρνουά. 
Ο 20χρονος αθλητής έχει γίνει ο νεότερος στην πορεία των ΑΤΡ που επικρατεί απέναντι σε τέσσερις αντιπάλους από τη λίστα των 10 κορυφαίων του κόσμου!
Επισημαίνουμε πως ο Έλληνας πρωταθλητής μέχρι στιγμής έχει... σβήσει τους Τιμ που ήταν στο 8, Τζόκοβιτς στο 10, Ζβέρεφ στο 3 και Άντερσον στο 6.
Επόμενος αντίπαλος του στον τελικό του τουρνουά θα είναι ο Ράφα Ναδάλ με τον Τσιτσιπά να... φλερτάρει και μ' ένα ιδιαιτέρως "λαμπερό" βραβείο.
Πέρα από τη δόξα, ο 20χρονος κερδίζοντας τον Ισπανό σταρ θα γίνει πλουσιότερος κατά 1.020.425 δολάρια, ένα ποσό κοντά στις 900.000 ευρώ. Εάν χάσει ο τραπεζικός του λογαριασμός θα αυξηθεί κατά 430.000 ευρώ. Δεν τα λες και λίγα...
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου