Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Στην Αρκαδία ο θρησκευτικός γάμος της Μαρίας Μενούνος


Συγγενείς της Μαρίας Μενούνος συγκινημένοι μίλησαν αποκλειστικά στο Star για τον επικείμενο γάμο της ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας.
Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε λίγο πριν φύγει το 2017 στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Times της Νέας Υόρκης, σε ζωντανή μετάδοση μάλιστα.
Η θεία της Μαρίας Μενούνος την βλέπει με νυφικό στην πλατεία Times της Νέας Υόρκης και λυγίζει…. Φέρνει ξανά στο μυαλό τη μάχη που έδωσε η ανιψιά της με τον όγκο στον εγκέφαλο λίγους μήνες πριν και κλαίει …από χαρά:
«Αν την αγαπάω την Μαρία…. Την έχω παιδί μου, το αγαπάω γιατί είναι καλό κορίτσι. Να ζήσει και να ευτυχίσει και να είναι πάντα χαρούμενο, γιατί έχυσε πολλά δάκρυα για τη μανούλα του και τον εαυτό του…»
Ο ξαφνικός γάμος του Κέβιν και της Μαρίας δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο στο χωριό Άκοβος Αρκαδίας. Όταν μάλιστα την άκουσαν να μιλάει ελληνικά, δάκρυσαν από χαρά.
«Το καλοκαίρι θα έρθει στην Ελλάδα για θρησκευτικό γάμο η παρουσιάστρια”
Ο Νίκος Μπάλας, θείος της παρουσιάστριας είπε στο Star: «Χαρήκαμε πάρα πολύ.  Το καλοκαίρι θα ‘ρθει στην Ελλάδα να παντρευτεί στο χωριό με θρησκευτικό γάμο, αυτή τη σκέψη την είχε από παλιά! Γιατί έχουμε μεγάλο σπίτι εκεί στο χωριό με μεγάλες βεράντες που σηκώνει για 3 γάμους…»
Στην πατρίδα της Μαρίας ετοιμάζουν από τώρα θερμή υποδοχή στο ζεύγος με λουλούδια, χορούς και… πανηγύρια. Κάτι ανάλογο είχαν κάνει και το 2006, όταν η διάσημη παρουσιάστρια επισκέφτηκε το χωριό της.
Όλοι στο χωριό προσεύχονται να είναι υγιής η Μαρία, της εύχονται σύντομα να γίνει μανούλα και την περιμένουν για τον παραδοσιακό γάμο και για….. βαφτίσια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου