Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

Περιέφραξαν το "ναυάγιο"… γιατί έκλεβαν κομματάκια!


Περιφράχτηκε επιτέλους το εμβληματικό Ναυάγιο της Ζακύνθου, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του νησιού, για να προστατευτεί από τους αμέτρητους τουρίστες που ανεβαίνουν πάνω του για να φωτογραφηθούν, με κίνδυνο να τραυματιστούν, αλλά και προκαλώντας του ανεπανόρθωτες φθορές, μεγαλύτερες από αυτές που του αφήνουν ο χρόνος και η αλμύρα.
Οπως ανακοίνωσε ο δήμος, η Επιτροπή Τουρισμού έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και τοποθετήθηκαν περιμετρικά του «Παναγιώτης» πάσσαλοι ενωμένοι με σχοινιά, οριοθετώντας έτσι τον χώρο του Ναυαγίου, και σχετική προειδοποιητική πινακίδα για να σταματήσει η λεηλασία του διάσημου κουφαριού. Ολοι ελπίζουν ότι αυτή η -εύκολα παραβιάσιμη- περίφραξη θα γίνει σεβαστή από τους ξένους οι οποίοι σέβονται τους κανονισμούς, όμως άλλοι με κακή νοοτροπία ίσως συνεχίσουν την ίδια συνήθεια, αφού δεν υπάρχει φύλαξη.
Είναι γεγονός ότι όσοι επισκέπτονται το Ναυάγιο θέλουν να κρατήσουν την ανάμνηση σε φωτογραφίες, καθώς αποτελεί ένα παγκόσμιο σύμβολο του τουρισμού, όμως πολλοί δεν μένουν εκεί και αφήνουν συνθήματα με χαρακιές στο σκουριασμένο σκαρί, ενώ κάποιοι δεν διστάζουν να αφαιρέσουν και ένα κομματάκι για να πάρουν μαζί τους σαν σουβενίρ!
Αν υπολογίσουμε τις ορδές των τουριστών που επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι το «Παναγιώτης», με τους περισσοτέρους να παίρνουν μαζί τους και ένα κομματάκι, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το Ναυάγιο οδηγείται μαθηματικά στην απόλυτη εξαφάνιση, σε συνδυασμό με τα στοιχεία της φύσης και τη φθορά του σκουριασμένου μετάλλου!
Πηγή: tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου