Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Δεν ήξερες κ. Τόσκα, δεν ρώταγες;

Κυριακή, 5 Αυγούστου, 2018

Σοβαρά κ. Τόσκα; Τότε τι γύρευες να είσαι υπουργός; 

Πληρωνώσουν σαν υπουργός ναι ή όχι;  Στο χωριό μου λένε “Δεν ήξερες, δε ρώταγες;”. Αλλά εσύ κ. Τόσκα ήξερες τι γύρευες! Δεν είσαι αγράμματος. Στρατηγό σε ανεβάζουν, στρατηγό σε κατεβάζουν.

Δηλαδή εάν γινόταν πόλεμος κ. Τόσκα θα ήξερες τι έκανες;
Οι άλλοι που έγιναν υπουργοί είναι πολιτικοί κ. Τόσκα; Για κοίταξε την Κυβέρνηση. Ένα – ένα τα ονόματα. Είναι πολιτικός ο κ. Τσίπρας επειδή πολιτεύθηκε; Είναι πολιτικός ο κ. Κοτζιάς (διέρρευσε ότι ήταν καθηγητής του Χάρβαρντ, χμμμμ.....). Είναι πολιτικός ο κ. Φίλης, ο.... η.... επειδή βαρέθηκε ο Ελληνικός λαός να ψηφίζει τους ίδιους και ίδιους, τον κοροϊδέψατε και ψήφισαν εσάς.

Εάν βγάλουμε 3-4 ονόματα έξω από την σημερινή κυβέρνηση που κάτι σκαμπάζουν από πολιτική οι υπόλοιποι είσαστε σαν τις πατημασιές στο πάγο που μόλις ζεστάνει λίγο ο ήλιος λιώνουν.  Και για να εξηγούμε, αυτό το φαινόμαινο το βλέπουμε τακτικά στο στα "κυβερνητικά σήριαλ" τις τελευταίες δεκαετίες.  Υπουργοί άσχετοι με το αντικείμενο.

Αλλά ας πάρουμε τον κ. Κοτζιά που ήταν απασχολημένος με το θέμα των Σκοπίων και δεν υπήρχε χρόνος για αντιμετώπιση των πυρκαγιών! Άκουσον, άκουσον. Το Σκοπιανό ήταν υπ' αριθμό ένα θέμα για την Ελλάδα. Αντιλαμβάνομαι ότι έτσι σας είπαν οι “σύμμαχοι” και “συνέταιροι” αυτοί που έδωσαν τα χρήματα για να πληρώνονται οι μισθοί και να βοηθήσουν τις τράπεζες για να μη φαλιδήσουν, μαζί τους και οι κυβερνώντες.

Δυστυχώς κ. Τόσκα και κ. Τσίπρα ο αυτόματος πιλότος δεν λειτουργεί σε ώρες έκτακτης ανάγκης όπου χρειάζετε συντονισμός και know how.  Αυτό που είπα πιό πάνω να ξέρεις τι κάνεις.   Πρέπει να σταματήσει ο αυτοσχεδιασμός.    Δεν μπορεί να παίζει το ΦΙΛΟΤΙΜΟ του κάθε πυροσβέστη του κάθε ασυνομικού, του κάθε ανθρώπου για να έχουμε λιγότερα θύματα χρειάζεται ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΣΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.  

Οι πιλότοι ζήτησαν να επισκευαστούν τα καναντέρ.   οι υπόνομοι έχουν βουλώσει παντού, στη Μάνδρα πνίγηκαν άνθρωποι και με κάθε νεροποντή κινδυνεύει ο κόσμος. Η ύπαιθρος έχει μείνει στη μοίρα της.  Αδιαφορία.
90 άνθρωποι κάηκαν στο Μάτι 37 είναι τραυματίες με εγκαύματα. Και εσείς... “οι πολιτικοί” ή μάλλον οι πολιτικάντηδες κρυφτήκατε. Τη μάχη την έδωσαν οι πυροσβέστες και απλοί άνθρωποι ενώ όπως ακούγεται οι υπεύθυνοι λούμωσαν σαν το λαγό στη φτέρη που άκουσε κάποιο θόρυβο.

Αλλά αυτό που απασχολεί έναν απλό άνθρωπο είναι καλά δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να κάνει αυτό που πρέπει; Κανένας;
Θεέ μου βοήθησε την Ελλάδα μας από του “πολιτικούς της οκάς".

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου