Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

14 Σεπτεμβρίου η μεγάλη εκδήλωση για τον Γιάννη Λάτση


Τετάρτη, 8 Αυγούστου, 2018

Σύσκεψη με σκοπό την ενημέρωση και το γενικότερο συντονισμό των δράσεων για την διοργάνωση της εκδήλωσης κατά την διάρκεια της οποίας θα πάρει κι επίσημα την ονομασία «Ιωάννης Λάτσης» το λιμάνι του Κατακόλου πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του δημάρχου Πύργου. Κατά την διάρκεια της συνάντησης ανακοινώθηκε και η ημερομηνία πραγματοποίησης της συγκεκριμένης εκδήλωσης που θα είναι η 14η Σεπτεμβρίου, ημέρα που είχε γενέθλια ο Γιάννης Λάτσης.
Εκτός του δήμαρχου Γαβρίλη Λιατσή στη σύσκεψη συμμετείχαν ο μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Ομίλου Λάτση Γιώργος Τράντας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου Λεωνίδας Βαρουξής, ο λιμενάρχης Κατακόλου Δημήτρης Παπαηλιού, ο Δ/ντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Πύργου Άρης Φιλιππόπουλος, η Δ/ντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών Αντωνία Παπανικολάου, ο γεωπόνος του δήμου Κώστας Γαλανακόπουλος και η υπάλληλος του δήμου και υπεύθυνη του εργαστηρίου ζωγραφικής Αδαμαντία Τσακανίκα…
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου