Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Σάββατο, 11 Αυγούστου, 2018



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζοντας τη νέα σημαντική νίκη του (Frank Gunn/The Canadian Press via AP).
ΤΟΡΟΝΤΟ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Stefanos Tsitsipas) έγινε ο πιο νέος παίκτης που νικά στη σειρά 4 κορυφαίους της 10αδας της παγκόσμιας κατάταξης σε μία διοργάνωση από τότε που το ATP World Tour καθιερώθηκε το 1990 καθώς κέρδισε τον Kevin Anderson με πολύ μεγάλη ανατροπή 6-7 (4), 6-4, 7-6 (7) στα ημιτελικά του Rogers Cup.
Ετσι ο Ελληνας παίκτης θα γιορτάσει τα γενέθλια του (είναι γεννημένος στις 12 Αυγούστου 1998) με την συμμετοχή στον πρώτο του μεγάλο τελικό ενός αγώνα του ATP World Tour 1000, αντιμετωπίζοντας έναν εκ των Rafael Nadal-Karen Khachanov.
Υπενθυμίζεται πως πριν το Νο.4 Kevin Anderson, κέρδισε στο Τορόντο το Νο.7, Dominic Thiem, το Νο.9 Novak Djokovic και το Νο.2 Alexander Zverev, που είχε πέρυσι κερδίσει τον τίτλο στο Rogers Cup.
Μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ο νεότερος παίκτης που κέρδισε 3 κορυφαίους της 10αδας σε μία διοργάνωση από το 2006 και τον Rafael Nadal στο Monte Carlo.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε σχετικά: «Το να επιτυγχάνω τέτοια πράγματα με κάνει να αισθάνομαι καλά. Είμαι περήφανος για αυτά που έχω πετύχει και για τα αποτελέσματα που έχω. Είναι κάτι που δεν περίμενα ποτέ. Πίστευα πάντοτε ότι θα μου πάρει περισσότερο καιρό, αλλά με τη σκληρή δουλειά που κάνω δεν με εκπλήσσει. Αισθάνομαι μεγάλη αυτοπεποίθηση».
Πηγή: Associated Press, ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου