Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Αφαίρεση έξι βαθμών και περιορισμούς μεταγραφών στις μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ, προτείνει η Super League


Αφαίρεση έξι βαθμών και περιορισμούς μεταγραφών στις μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ, προτείνει η Super League
Αφαίρεση έξι βαθμών και περιορισμούς στις μεταγραφές προβλέπει η πρόταση της Super League προς την ΕΠΟ, σε ό,τι αφορά τις ποινές για τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας που δεν θα αδειοδοτηθούν. Το Δ.Σ. της διοργανώτριας, με έντεκα ψήφους υπέρ σε σύνολο 15 παρόντων, αποφάσισε να προτείνει στην ομοσπονδία την τροποποίηση του κανονισμού, που προβλέπει υποβιβασμό στη Football League για τις ΠΑΕ που δεν εξασφαλίζουν αδειοδότηση. Την τελική απόφαση για την ποινή, η οποία αφορά άμεσα τον Παναθηναϊκό (πιθανόν όμως κι άλλες ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα), θα πάρει η ΕΠΟ.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την πρόταση της Super League, αν ο λόγος μη αδειοδότησης αφορά μόνο τα μελλοντικά χρηματοοικονομικά στοιχεία (δηλαδή όχι ανεξόφλητες υποχρεώσεις), θα επιβάλλεται μόνο πρόστιμο, χωρίς καμία άλλη κύρωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε τα ακόλουθα:

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η τροποποίηση της εισήγησης της Super League προς την ΕΠΟ και συγκεκριμένα η αντικατάσταση της ποινής του υποβιβασμού σε περίπτωση μη αδειοδότησης, με την ποινή της αφαίρεσης έξι (6) βαθμών από το επόμενο Πρωτάθλημα, καθώς και της επιβολής περιορισμών στις μετεγγραφές.

Επιπροσθέτως, αποφασίστηκε όπως σε περίπτωση μη αδειοδότησης, λόγω μη συμμόρφωσης σε σχέση με μελλοντικά χρηματοοικονομικά στοιχεία, να επιβάλλεται αποκλειστικά και μόνο η ποινή επιβολής χρηματικού προστίμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου