Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Με επιτυχία το Ελληνικό Φεστιβάλ στην κοινότητα της Αγίας Τριάδας στο Lowell

Αρκετός κόσμος και χθες στην τρίτη και τελευταία ημέρα του Ελληνικού πανηγυριού στον περίβολο και το κοινοτικό κέντρο Hellenic Cultural Association από όπου και η φωτογραφία που πάρθηκε χθες αργά το απόγευμα με τη λήξη της τριήμερης εκδήλωσης.
Οι δεκάδες εθελοντές και εθελόντριες έδωσαν μαθήματα συνεργασίας και αποτελεσματικότητας αφού το φεστιβάλ στέφτηκε από επιτυχία τόσο σε ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού και Ελληνικών Φαγητών όπως και από πλευράς συμμετοχής αφού εκτός από μέλη της κοινότητας της ιστορικής κοινότητας της Αγίας Τριάδας συμμετείχαν ομογενείς και των άλλων Ελληνικών κοινοτήτων του Lowell.
Τα δύο αεροπορικά εισιτήρια για την Ελλάδα τα κέρδισε ο κ. Χρήστος Γιαννόπουλος.
Ο υπεύθυνος του Φεστιβάλ κ. Βασίλειος Καυκάς ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν, όπως ευχαρίστησε και τους πάνω από 100 εθελοντές και εθελόντριες που συνεργάστηκαν για την επιτυχία.
Στη φωτογραφία εθελοντές και εθελόντριες μαζί με τον κ. Βασίλειο Σαμαρά, Δήμαρχο της πόλης και τον υπεύθυνο του φεστιβάλ, 2018 κ. Βασίλειο Καυκά που είναι και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.

Και του χρόνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου