Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

Με επιτυχία το Ελληνικό Φεστιβάλ στην κοινότητα της Αγίας Τριάδας στο Lowell

Αρκετός κόσμος και χθες στην τρίτη και τελευταία ημέρα του Ελληνικού πανηγυριού στον περίβολο και το κοινοτικό κέντρο Hellenic Cultural Association από όπου και η φωτογραφία που πάρθηκε χθες αργά το απόγευμα με τη λήξη της τριήμερης εκδήλωσης.
Οι δεκάδες εθελοντές και εθελόντριες έδωσαν μαθήματα συνεργασίας και αποτελεσματικότητας αφού το φεστιβάλ στέφτηκε από επιτυχία τόσο σε ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού και Ελληνικών Φαγητών όπως και από πλευράς συμμετοχής αφού εκτός από μέλη της κοινότητας της ιστορικής κοινότητας της Αγίας Τριάδας συμμετείχαν ομογενείς και των άλλων Ελληνικών κοινοτήτων του Lowell.
Τα δύο αεροπορικά εισιτήρια για την Ελλάδα τα κέρδισε ο κ. Χρήστος Γιαννόπουλος.
Ο υπεύθυνος του Φεστιβάλ κ. Βασίλειος Καυκάς ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν, όπως ευχαρίστησε και τους πάνω από 100 εθελοντές και εθελόντριες που συνεργάστηκαν για την επιτυχία.
Στη φωτογραφία εθελοντές και εθελόντριες μαζί με τον κ. Βασίλειο Σαμαρά, Δήμαρχο της πόλης και τον υπεύθυνο του φεστιβάλ, 2018 κ. Βασίλειο Καυκά που είναι και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.

Και του χρόνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου