Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο Μάκης Κουρής - Εισήχθη στο νοσοκομείο

Είναι καλά στην υγεία του

Λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο Μάκης Κουρής - Εισήχθη στο νοσοκομείο Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2018Λιποθυμία και όχι εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο εκδότης Μάκης Κουρής ο οποίος εισήχθη για προληπτικούς λόγους σε ιδιωτικό νοσοκομείο.  Ο κ. Κουρής είναι απολύτως καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με το kontranews.gr: 
«Ελαφρύ λιποθυμικό επεισόδιο είχε χθες το πρωί ο εκδότης Μάκης Κουρης και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Metropolitan για εξετάσεις οι οποίες βγήκαν όλες καθαρές χωρίς να δείξουν την παραμικρή δυσλειτουργία σε ζωτικά όργανα.
Ο Μάκης Κουρής θα παραμείνει το βράδυ στο νοσοκομείο για προληπτικούς καθαρά λογούς και τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στο καθημερινό του πρόγραμμα. Οι προφανώς ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί ελαφριού εγκεφαλικού επεισοδίου απέχουν από την πραγματικότητα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου