Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.comΔευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

Μοιραία παράσταση για ακροβάτη του Cirque du Soleil

Επεσε στο κενό

Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο με ακροβάτες και ακροβασίες που σου κόβουν την ανάσα. Είχα δει μία τέτοια παράστασή στο Las Vegas πριν χρόνια. Ήταν πολύ καλή αλλά αποφάσισα να μην ξανά πάω γιατί εδώ θεωρώ ότι “καταπιέζουν” τους ανθρώπους αφού η ζωή τους κρέμεται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και αρκετές φορές το νήμα της ζωής των ακροβατών κρέμεται και από τους συναθλητές τους!

Μοιραία παράσταση για ακροβάτη του Cirque du Soleil
Ο 38χρονος ακροβάτης (δεξιά) δευτερόλεπτα πριν πέσει στο κενό (φωτογραφία από την Daily Mail).
Πολύπειρος ακροβάτης του διάσημου θιάσου Cirque du Soleil έχασε τη ζωή του πέφτοντας, από ύψος, ενώ εκτελούσε το νούμερό του στη διάρκεια παράστασης στη Φλόριντα των ΗΠΑ.
Ο Γιαν Αρνό πραγματοποιούσε ακροβατικά με ελαστικά σχοινιά στο πλαίσιο της παράστασης VOLTA.
Αμέσως μετά την πτώση του διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του. 
Για το τραγικό συμβάν διενεργείται έρευνα από την αστυνομία και, σύμφωνα με τον θίασο, συλλέγονται στοιχεία προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια. 

Ο Γιαν Αρνό προαναγγέλλει με ανάρτησή του στο Instagram το καινούργιο νούμερο που θα παρουσίαζε στη μοιραία, όπως αποδείχτηκε, παράσταση.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι έφυγε από τα χέρια του ο ελαστικός ιμάντας με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων. 
Ο 38χρονος ακροβάτης εργαζόταν για περισσότερα από 15 χρόνια στον θίασο. 
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός του, Ντανιέλ Λαμάρ δήλωσε ότι όλη η οικογένεια του Cirque du Soleil είναι σοκαρισμένη από αυτή την τραγωδία».

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου