Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και του Πανηλειακού παίζουν για το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΠύργουΠέμπτη, 15 Μαρτίου, 2018
Μπορεί να έχουν «κρεμάσει» τα παπούτσια τους εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και του Πανηλειακού, εντός του Μαΐου θα ξαναμπούν το γήπεδο και θα δώσουν ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα για το κοινό της Ηλείας.
Οι βετεράνοι των δυο ομάδων θα συναντηθούν στο γήπεδο του Πανηλειακού στον Πύργο, για έναν ιερό σκοπό. Τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν για την επισκευή των ζημιών στις λυόμενες αίθουσες που στεγάζεται εδώ και χρόνια το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πύργου.
Η Διευθύντρια του σχολείου Αγγελική Πετρόγιαννη, τη Δευτέρα βρέθηκε στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Γ.Γ του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Αντώνη Γλύκα, στον οποίο μίλησε για τα προβλήματα του χώρου.
Ο ίδιος, την άκουσε με προσοχή και δέχθηκε με μεγάλη χαρά, ο Σύνδεσμός να βοηθήσει το σχολείο. Και ήταν αυτός που επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Πανηλειακού, για την διοργάνωση του αγώνα, ο οποίος αναμένεται να δοθεί μετά το Πάσχα, εντός του Μάιου. Η απάντηση, ήταν καταφατική, κι έτσι, ο χρόνος για τη σέντρα έχει αρχίζει ήδη να μετρά αντίστροφα.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου