Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και του Πανηλειακού παίζουν για το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου



Πέμπτη, 15 Μαρτίου, 2018
Μπορεί να έχουν «κρεμάσει» τα παπούτσια τους εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και του Πανηλειακού, εντός του Μαΐου θα ξαναμπούν το γήπεδο και θα δώσουν ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα για το κοινό της Ηλείας.
Οι βετεράνοι των δυο ομάδων θα συναντηθούν στο γήπεδο του Πανηλειακού στον Πύργο, για έναν ιερό σκοπό. Τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν για την επισκευή των ζημιών στις λυόμενες αίθουσες που στεγάζεται εδώ και χρόνια το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πύργου.
Η Διευθύντρια του σχολείου Αγγελική Πετρόγιαννη, τη Δευτέρα βρέθηκε στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Γ.Γ του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Αντώνη Γλύκα, στον οποίο μίλησε για τα προβλήματα του χώρου.
Ο ίδιος, την άκουσε με προσοχή και δέχθηκε με μεγάλη χαρά, ο Σύνδεσμός να βοηθήσει το σχολείο. Και ήταν αυτός που επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Πανηλειακού, για την διοργάνωση του αγώνα, ο οποίος αναμένεται να δοθεί μετά το Πάσχα, εντός του Μάιου. Η απάντηση, ήταν καταφατική, κι έτσι, ο χρόνος για τη σέντρα έχει αρχίζει ήδη να μετρά αντίστροφα.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου