Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Καθηλωμένος σε καροτσάκι ο Χάρρυ Κλυν - Περνά δύσκολες ώρες

 Τρίτη και 13, Μαρτίου, 2018

Σοβαρά προβλήματα υγείας

Καθηλωμένος σε καροτσάκι ο Χάρρυ Κλυν - Περνά δύσκολες ώρεςΔύσκολες ώρες περνά ο σημαντικός Ελληνας καλλιτέχνης, Χάρρυ Κλυνν. Ζώντας μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto, δεν μπορεί ούτε να μιλήσει και δίνει πολύ δύσκολη καθημερινή μάχη.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, γνωστό ως Χάρρυ Κλυνν, εδώ και πολλούς μήνες συντηρείται με φιάλες οξυγόνου ενώ μετά το θάνατο του γιου του η υγεία του χειροτέρευσε ακόμη περισσότερο.
Τα τελευταία δέκα χρόνια ο Χάρρυ Κλυνν εγκατέλειψε την Αθήνα και επέστρεψε στις ρίζες του, στην Καλαμαριά. Ο Χάρρυ Κλυνν συντηρείται πλέον από φιάλες οξυγόνου εξαιτίας των σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, γι’ αυτό και έχει περιορίσει τις μετακινήσεις του στην Αθήνα και στο σπίτι του στο Χαλάνδρι», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου