Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Συνάντηση Διοικητικού Συμβουλίου Ομοσπονδίας και Γενικού Προξένου

Χθες στις 5:00 το απόγευμα έγινε η συνάντηση του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Βοστώνη κ. Στράτου Ευθυμίου με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.
Η συνάντηση ήταν εθιμοτυπική στην οποία συζητήθηκαν διάφορα θέματα για την διαφύλαξη της Ελληνικής Κληρονομιάς και Πολιτισμού, διατήρησης της Ελληνικής Γλώσσας και Προγράμματα Πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
Τονίστηκε η αναβάθμιση των σχέσεων και επικοινωνία.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς προσκάλεσε τον Γενικό Πρόξενο στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας για την κοπή της Βασιλόπιτας που θα γίνει το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου, 2018  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου