Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Συνάντηση Διοικητικού Συμβουλίου Ομοσπονδίας και Γενικού Προξένου

Χθες στις 5:00 το απόγευμα έγινε η συνάντηση του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Βοστώνη κ. Στράτου Ευθυμίου με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.
Η συνάντηση ήταν εθιμοτυπική στην οποία συζητήθηκαν διάφορα θέματα για την διαφύλαξη της Ελληνικής Κληρονομιάς και Πολιτισμού, διατήρησης της Ελληνικής Γλώσσας και Προγράμματα Πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
Τονίστηκε η αναβάθμιση των σχέσεων και επικοινωνία.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς προσκάλεσε τον Γενικό Πρόξενο στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας για την κοπή της Βασιλόπιτας που θα γίνει το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου, 2018  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου