Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.comΚυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Ωραία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΑΧΕΠΑ (AHEPA) του Lowell, Hellas Chapter 102


Στο αριστοκρατικό Indian Ridge του Andover στο κλαμπ του γκολφ έγινε χθες βράδυ η εκδήλωση όπου εδόθησαν όχι μία όχι δύο αλλά 16 υποτροφίες σε απόφοιτους του Λυκείου Ελληνικής καταγωγής που είναι πρωτοετείς σε Πανεπιστήμια.
Μία ωραία και καλό -οργανωμένη βραδιά με πλούσιο φαγητό και χορό κάτω από τη μουσική του Νίκου Διαμαντόπουλου (Nick Diamond).
H πρώτη χιονοθύελλα που άρχισε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου δημιούργησε πρόβλημα στην οργανωτική επιτροπή και τον Πρόεδρο της ΑΧΕΠΑ του Lowell κ. Σταύρο Μιχαηλίδη οι οποίοι σκέφτηκαν ακόμα και να αναβάλλουν την εκδήλωση. Δεν την ανέβαλαν όμως γιατί τι κι εάν χιόνιζε η αίθουσα ήταν γεμάτη παρά την ολισθηρότητα του δρόμου στα βόρεια της Βοστώνης.
Παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς και ο Πρόεδρος της AHEPA Brockton Chapter 57, ιατρός Ντίνος Κωνσταντίνου με την σύζυγό του, ο φιλάνθρωπος κ. Γεώργιος Μπεχράκης με την σύζυγό του και πάνω από διακόσια άτομα.
Ο κ. Μιχαηλίδης ήταν γεμάτος αγωνία εάν θα γεμίσει η αίθουσα δεδομένου ότι είχαν γίνει ακυρώσεις. Αλλά η αίθουσα γέμισε από μικρούς και μεγάλους όπως γέμισε και η πίστα του χορού από νέους και νέες που κατά το πλείστον ήσαν απόφοιτοι του Ελληνο-Αμερικάνικου Σχολείου του Lowell.

Συγχαρητήρια στον κ. Μιχαηλίδη και το επιτελείο του για μία ωραία βραδιά, μία βραδιά που έγινε για τους νέους. Και του χρόνου.

Φώτος: 1) Ο κ. Σταύρος Μιχαηλίδης με την σύζυγότου Ντόλη και κ. Τζούλια Κωνσταντίνου με τον σύζυγό της ιατρό Ντίνο Κωνσταντίνου.
2) Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς με το ζεύγος Κωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου