Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ανοιξε το εστιατόριο «Ελληνική Κουζίνα της Μαρίας» Μενούνος στο Fenway Park της Βοστώνη


Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2017



Η Μαρία Μενούνου χαμογελαστή μπροστά στο εστιατόριο της Maria's Greek Kitchen στη Βοστώνη. Φωτογραφία Facebook/@MariaMenounos.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Η ομογενής τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Μενούνος (Maria Menounos) άνοιξε την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου το μικρό της εστιατόριο τύπου καντίνας με την ονομασία «Maria’s Greek Kitchen» (Η Ελληνική Κουζίνα της Μαρίας), στην περιοχή του σταδίου Fenway Park της Βοστώνης.
Η εφημερίδα «Boston Globe» της Βοστώνης για τα εγκαίνια της καντίνας της κ. Μενούνος αφιέρωσε εκτενές δημοσίευμα με τίτλο «Χάρη στη Μαρία Μενούνος, το Fenway γίνεται Ελληνικό». Αναφέρεται ότι πρόκειται για ένα βήμα μακριά από τα μέχρι τώρα παραδοσιακά εδέσματα των hot dogs και nachos που κατανάλωναν οι περισσότεροι φίλαθλοι και οπαδοί της ομάδας Red Sox και των μουσικών συναυλιών και εκδηλώσεων.
Στόχος της κυρίας Μενούνος, η οποία ήταν παρούσα στα εγκαίνια της καντίνας μαζί με τον μνηστήρα της Κέβιν Αντεργκάρο και τους γονείς της Κώστα και Λίτσα Μενούνος, είναι να προσφέρει όσο το δυνατόν υγιεινά φαγητά.
Ως γνωστόν, τόσο η μητέρα της όσο και η ίδια η Μαρία Μενούνος, υποβλήθηκαν σε εγχειρήσεις και νίκησαν τον καρκίνο. Η «Κουζίνα της Μαρίας» θα διαθέτει σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Boston Globe» τέσσερα διαφορετικά είδη ελληνικών φαγητών τα οποία είναι εμπνευσμένα από τις συνταγές της μητέρας της, όπως σουβλάκια από κοτόπουλο ή βοδινό, πιάτο hummus με πίτα και λαχανικά, γύρο από βοδινό κρέας και ελληνική σαλάτα σε περιτύλιγμα πίτας.
Στα φαγητά που θα διατίθενται από την καντίνα της Μαρίας Μενούνος θα εμπίπτουν όλα στην κατηγορία των υγιεινών φαγητών. Μέχρι τώρα οι οπαδοί των ομάδων έτρωγαν hot dogs και πίτσα. Η κυρία Μενούνος δήλωσε πως «θέλω να δώσω στους ανθρώπους μία άλλη επιλογή».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου