Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ανοιξε το εστιατόριο «Ελληνική Κουζίνα της Μαρίας» Μενούνος στο Fenway Park της Βοστώνη


Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2017Η Μαρία Μενούνου χαμογελαστή μπροστά στο εστιατόριο της Maria's Greek Kitchen στη Βοστώνη. Φωτογραφία Facebook/@MariaMenounos.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Η ομογενής τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Μενούνος (Maria Menounos) άνοιξε την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου το μικρό της εστιατόριο τύπου καντίνας με την ονομασία «Maria’s Greek Kitchen» (Η Ελληνική Κουζίνα της Μαρίας), στην περιοχή του σταδίου Fenway Park της Βοστώνης.
Η εφημερίδα «Boston Globe» της Βοστώνης για τα εγκαίνια της καντίνας της κ. Μενούνος αφιέρωσε εκτενές δημοσίευμα με τίτλο «Χάρη στη Μαρία Μενούνος, το Fenway γίνεται Ελληνικό». Αναφέρεται ότι πρόκειται για ένα βήμα μακριά από τα μέχρι τώρα παραδοσιακά εδέσματα των hot dogs και nachos που κατανάλωναν οι περισσότεροι φίλαθλοι και οπαδοί της ομάδας Red Sox και των μουσικών συναυλιών και εκδηλώσεων.
Στόχος της κυρίας Μενούνος, η οποία ήταν παρούσα στα εγκαίνια της καντίνας μαζί με τον μνηστήρα της Κέβιν Αντεργκάρο και τους γονείς της Κώστα και Λίτσα Μενούνος, είναι να προσφέρει όσο το δυνατόν υγιεινά φαγητά.
Ως γνωστόν, τόσο η μητέρα της όσο και η ίδια η Μαρία Μενούνος, υποβλήθηκαν σε εγχειρήσεις και νίκησαν τον καρκίνο. Η «Κουζίνα της Μαρίας» θα διαθέτει σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Boston Globe» τέσσερα διαφορετικά είδη ελληνικών φαγητών τα οποία είναι εμπνευσμένα από τις συνταγές της μητέρας της, όπως σουβλάκια από κοτόπουλο ή βοδινό, πιάτο hummus με πίτα και λαχανικά, γύρο από βοδινό κρέας και ελληνική σαλάτα σε περιτύλιγμα πίτας.
Στα φαγητά που θα διατίθενται από την καντίνα της Μαρίας Μενούνος θα εμπίπτουν όλα στην κατηγορία των υγιεινών φαγητών. Μέχρι τώρα οι οπαδοί των ομάδων έτρωγαν hot dogs και πίτσα. Η κυρία Μενούνος δήλωσε πως «θέλω να δώσω στους ανθρώπους μία άλλη επιλογή».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου