Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΗΠΑ-Βόρεια Κορέα: Ο Τραμπ απαντά εκ νέου με απειλές

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2017

«Δεν θα υπάρχουν για πολύ ακόμα»
ΗΠΑ-Βόρεια Κορέα: Ο Τραμπ απαντά εκ νέου με απειλές

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εκατέρωθεν απειλές Ουάσινγκτον και Πιονγιάνγκ με τον πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να βάζει εκ νέου λάδι στη φωτιά με ανάρτηση στο αγαπημένο του Twitter.

«Μόλις άκουσα τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας Ρι Γιονγκ Χο να μιλά στον ΟΗΕ. Αν απηχεί τις σκέψεις του μικρού rocket man, δεν θα είναι εδώ για πολύ ακόμα» έγραψε ο Τραμπ.

Η επίθεση του Τραμπ στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν, τον οποίο αποκάλεσε «rocket man» (άνθρωπο πύραυλο) έχει καταστήσει «την επίσκεψη των πυραύλων μας σε ολόκληρο το έδαφος των ΗΠΑ αναπόφευκτη», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας Ρι Γιονγκ Χο από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ενώ νωρίτερα αμερικανικά βομβαρδιστικά B-1B Lancer συνοδευόμενα από μαχητικά πέταξαν ανατολικά των ακτών της Βόρειας Κορέα σε μια επίδειξη δύναμης.

«Είναι φρούδα ελπίδα να θεωρεί κανείς ότι η Λαοκρατική Δημοκρατία της Κορέας θα κουνηθεί έστω και μία σπιθαμή ή θα αλλάξει τη στάση της εξαιτίας των σκληρότερων κυρώσεων των εχθρικών δυνάμεων», πρόσθεσε ο υπουργός εξωτερικών της χώρας.

Ο βορειοκορεάτης υπουργός Εξωτερικών αποκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ «διαταραγμένη προσωπικότητα», «μεγαλομανή», «αρχιψεύτη», «γκάνγκστερ», «άνθρωπο που κηλίδωσε αυτόν τον χώρο με βίαια και απερίσκεπτα λόγια», ο οποίος αποτελεί σήμερα «μία από τις μεγαλύτερες απειλές για την ειρήνη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου