Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ANONYMOUS GREECE ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2017

Οι Anonymous Greece διέρρευσαν έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος - Τράπεζα: Είναι αναρτημένα στο ΔιαδίκτυοΟι Anonymous Greece έκαναν πράξη τις απειλές που εξαπέλυαν τις τελευταίες μέρες με στόχο την ελληνική κυβέρνηση και ξεκίνησαν από την διαρροή εγγράφων της Τράπεζας της Ελλάδος. 

Οι χάκερ είχαν προειδοποιήσει για τη συγκεκριμένη ενέργεια από την Δευτέρα με μήνυμά τους στο Facebook που έγραφε: «Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει».

Με σχετική ανάρτηση το βράδυ της Δευτέρας ανέφεραν ότι «Οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα λόγω των μεγάλων μεγεθών τους. Θα ακολουθήσουν πολλά» και στη συνέχεια παραθέτουν το λινκ για το κατέβασμα των αρχείων. 

Τράπεζα της Ελλάδος: Ανυπόστατοι ισχυρισμοί

Η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης ότι τα στοιχεία που ισχυρίζονται ότι υπέκλεψαν και έδωσαν στη δημοσιότητα οι Anonymous Greece είναι ανακοινώσιμα και αναρτημένα για το κοινό στον δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος.

Συνεπώς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής είναι παντελώς ανυπόστατοι. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Τράπεζας:

«Οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι. Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου