Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ANONYMOUS GREECE ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2017

Οι Anonymous Greece διέρρευσαν έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος - Τράπεζα: Είναι αναρτημένα στο ΔιαδίκτυοΟι Anonymous Greece έκαναν πράξη τις απειλές που εξαπέλυαν τις τελευταίες μέρες με στόχο την ελληνική κυβέρνηση και ξεκίνησαν από την διαρροή εγγράφων της Τράπεζας της Ελλάδος. 

Οι χάκερ είχαν προειδοποιήσει για τη συγκεκριμένη ενέργεια από την Δευτέρα με μήνυμά τους στο Facebook που έγραφε: «Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει».

Με σχετική ανάρτηση το βράδυ της Δευτέρας ανέφεραν ότι «Οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα λόγω των μεγάλων μεγεθών τους. Θα ακολουθήσουν πολλά» και στη συνέχεια παραθέτουν το λινκ για το κατέβασμα των αρχείων. 

Τράπεζα της Ελλάδος: Ανυπόστατοι ισχυρισμοί

Η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης ότι τα στοιχεία που ισχυρίζονται ότι υπέκλεψαν και έδωσαν στη δημοσιότητα οι Anonymous Greece είναι ανακοινώσιμα και αναρτημένα για το κοινό στον δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος.

Συνεπώς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής είναι παντελώς ανυπόστατοι. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Τράπεζας:

«Οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι. Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου