Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Αγρια κόντρα Ντ. Μπακογιάννη - Π. Καμμένου

 “Βουλή Φιλμς: Ακατάλληλο για Ανηλίκους”  

Τον χαρακτήρισε «τσάμπα μάγκα» - Καβγάς του προέδρου ΑΝΕΛ και με Γεωργιάδη
Αγρια κόντρα Ντ. Μπακογιάννη - Π. Καμμένου

Άγριος καυγάς ξέσπασε στην Βουλή μεταξύ Ντόρας Μπακογιάννη και Π. Καμμένου κατά την συζήτηση επί της πρότασης της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη.

Η αναφορά του κ. Καμμένου στην πρώην υπουργό της ΝΔ, για την οποία είπε ότι είναι φίλη του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, προκάλεσε την παρέμβαση της κυρίας Μπακογιάννη η οποία τον διόρθωσε λέγοντάς ότι είναι κουμπάρα του από το 1996 και ότι ο ίδιος την είχε παντρέψει ενώ εκείνη «έβαλε λάδι στο γιό του που σήμερα είναι 18 ετών». Ενώ πρόσθεσε προκαλώντας αίσθηση στην αίθουσα: «Αλλά επειδή εγώ από το 1996 είμαι στη ΝΔ θυμάμαι πάρα πολύ καλά τις εξαιρετικές σχέσεις του κ. Καμμένου με τον κ. Μαρινάκη. «Τον επισκέπτετο πολλές φορές στο γραφείο του και όταν βρισκόσασταν σε αδυναμία, τώρα τελευταία, στέλνατε και την σύζυγο να τον επισκεφθεί». «Έτσι δεν είναι; Θα σας πρότεινα να είστε προσεκτικός και επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια», πρόσθεσε η κυρία Μπακογιάννη. Μάλιστα, η ίδια παίρνοντας αφορμή από την ομιλία του κ. Καμμένου, είπε ότι «τσάμπα μάγκας είναι αυτός που έχει ζητήσει σύσταση προανακριτικής επιτροπής και μετά κρύβεται πίσω από την φούστα του Αλ. Τσίπρα», φράση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.

Για αυτό και η πρώην υπουργός έσπευσε να διορθώσει: «Καλά, από τα παντελόνια του κ. Τσίπρα», είπε στους βουλευτές της πλειοψηφίας καλώντας τους να ηρεμήσουν. «Τα νταηλίκια πρέπει να τα μπορεί κανείς να τα υποστηρίζει, με προσοχή και σεβασμό αν έχετε την στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία, να σηκωθείτε και να πείτε στους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν την πρόταση για εξεταστική επιτροπή για να μην γίνετε ρόμπα», είπε η ίδια στον κ. Καμμένο, ο οποίος αντεπιτέθηκε στην βουλευτή της ΝΔ εμπλέκοντας τον σύζυγό της και επαναφέροντας το θέμα με το «πόθεν έσχες» και το ένα εκατομμύριο δολάρια, λέγοντάς της μάλιστα: «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα και αφήστε τη λάσπη σε εμένα».

Η κυρία Μπακογιάννη απαντώντας του είπε: «Δεν με εκπλήσσει η χυδαιότητά του. Να θυμίσω ότι όταν έγινε η ιστορία με το πόθεν έσχες, επειδή εγώ φοράω παντελόνια, προσήλθα στην Βουλή και ζήτησα από τους συναδέλφους έναν - έναν να ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας μου και επειδή ο Γλέζος ζει ήρθε και με βρήκε ρωτώντας με αν όντως θέλω την άρση της ασυλίας μου. Και πήγα στο δικαστήριο και αθωώθηκα πανηγυρικά και αποκαλύφθηκε ότι ήταν μια στημένη πολιτικά υπόθεση και ότι ήταν από την ναυτιλιακή δραστηριότητα του άντρα μου». Ενώ πρόσθεσε: «Εμένα με έχουν ψάξει άνθρωποι άλλου επιπέδου. Πριν και μετά το Βουκουρέστι με έψαξαν άλλοι. Εσείς όμως με τον τρόπο που έχετε μαζέψει τα λεφτά σας προσέξτε».

Έντονος καυγάς σημειώθηκε και μεταξύ Αδ. Γεωργιάδη και Π. Καμμένου με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να ζητεί από τον υπουργό Άμυνας να πει «πόσα λεφτά έπαιξε στο Καζίνο», και τον κ. Καμμένο να του λέει ότι «τέτοια φασιστοειδή σαν εσένα δεν περνούσαν ούτε έξω από το γραφείο μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου