Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Μπιλ Γκέιτς παραδέχτηκε ότι το Ctrl+Alt+Delete ήταν κακή επιλογή


 Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2017

Κανείς δεν είναι τέλειος. Ούτε καν ο Μπιλ Γκέιτς. Ο δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε πρόσφατα ότι αν γυρνούσε πίσω το χρόνο, θα τροποποιούσε την επιλογή the Ctrl+Alt+Delete σε ένα μόνο πλήκτρο.
Η δήλωσε αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επιχειρηματικού διαλόγου στο Bloomberg και ήταν απάντηση σε ερώτηση γιατί επέλεξε τον συγκεκριμένο συνδυασμό επιλογών για την πρόσβαση στη γραμμή εργαλείων σε υπολογιστή Windows.
Ο Γκέιτς απέδωσε την ευθύνη για το «λάθος» στους προγραμματιστές της IBM- ηγετικής εταιρείας στο χώρο της τεχνολογίας- και συγκεκριμένα στον Ντέιβιντ Μπράντλεϊ, ο οποίος με τη σειρά του εξήγησε ότι το πληκτρολόγιο ήταν μέρος μιας μακράς διαδικασίας, και δεν υπήρχε χρόνος για τις μικρές λεπτομέρειες.
«Θα μπορούσαμε να έχουμε μία μόνο επιλογή, αλλά ο άνθρωπος που σχεδίασε το πληκτρολόγιο, δεν ήθελε να μας δώσει το ένα αυτό πλήκτρο. Κάναμε τον προγραμματισμό μας σε χαμηλό επίπεδο, και αποδείχθηκε λάθος», εξήγησε ο Μπιλ Γκέιτς.
Αρχικά, η εντολή χρησιμοποιήθηκε από τους προγραμματιστές της ΙΒΜ, κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του συστήματος. Μάλιστα, δεν υπήρχε καμία πρόθεση να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό, προοριζόταν για εσωτερική χρήση. Ωστόσο, εξελίχθηκε σε μια από τις πιο διαδεδομένες επιλογές.
Συνεπώς, ο Μπιλ Γκέιτς δεν είχε πρόθεση να κάνει τις ζωές μας πιο δύσκολες. Η ομάδα, απλώς, βιαζόταν να ολοκληρώσει τον πρώτο υπολογιστή.
Ας τους συγχωρέσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου