Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

«Έχουμε ακόμα τη φωτιά στα χέρια μας…» – Νίκησαν τον φόβο και πάλεψαν με τις φλόγες οι κάτοικοι της Μακίστου


Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2017Σκληρή μάχη με τους δαίμονές τους έδωσαν προχθές το απόγευμα οι κάτοικοι της Μακίστου, αφού σε κάθε τους βήμα περνούσε από μπροστά τους η τραγωδία του Αυγούστου του 2007. Ωστόσο, πάλεψαν με τον φόβο και βρήκαν το θάρρος να βοηθήσουν στο έργο των πυροσβεστών, καθώς οι φλόγες απειλούσαν τις ζωές τους και τις περιουσίες τους για δεύτερη φορά, είτε με τα λάστιχα και τα κλαδιά είτε δίνοντας νερό στους πυροσβέστες.

«Ήμουν στο εξοχικό, δεν ξέρω πώς έγινε. Το μόνο που είδα είναι ο καπνός και προσπαθώ να βοηθήσω. Ειμαι όλη μέρα νηστική και παλεύω. Φοβήθηκα γιατί ήρθε από κάτω από το σπίτι η φωτιά και έτρεξα να βαρέσω την καμπάνα αλλά δεν χτυπούσε. Και την άλλη φορά μόνη μου ήμουν στη φωτιά, είχαν φύγει όλοι και έμεινα μέσα και μετά έτρεξα στον δρόμο. Ευτυχώς πέρασε ένας κύριος και με κατεβασε, αλλιώς θα είχα καεί. Να’ναι καλά οι πυροσβέστες που μας βοηθάνε…», είπε στην εφ. «Πατρίς» με δάκρυα στα μάτια η κα Χαρίκλεια Κατσάμπουλα, κάτοικος Μακίστου, η οποία βίωσε τον εφιάλτη του 2007.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου