Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

«Έχουμε ακόμα τη φωτιά στα χέρια μας…» – Νίκησαν τον φόβο και πάλεψαν με τις φλόγες οι κάτοικοι της Μακίστου


Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2017Σκληρή μάχη με τους δαίμονές τους έδωσαν προχθές το απόγευμα οι κάτοικοι της Μακίστου, αφού σε κάθε τους βήμα περνούσε από μπροστά τους η τραγωδία του Αυγούστου του 2007. Ωστόσο, πάλεψαν με τον φόβο και βρήκαν το θάρρος να βοηθήσουν στο έργο των πυροσβεστών, καθώς οι φλόγες απειλούσαν τις ζωές τους και τις περιουσίες τους για δεύτερη φορά, είτε με τα λάστιχα και τα κλαδιά είτε δίνοντας νερό στους πυροσβέστες.

«Ήμουν στο εξοχικό, δεν ξέρω πώς έγινε. Το μόνο που είδα είναι ο καπνός και προσπαθώ να βοηθήσω. Ειμαι όλη μέρα νηστική και παλεύω. Φοβήθηκα γιατί ήρθε από κάτω από το σπίτι η φωτιά και έτρεξα να βαρέσω την καμπάνα αλλά δεν χτυπούσε. Και την άλλη φορά μόνη μου ήμουν στη φωτιά, είχαν φύγει όλοι και έμεινα μέσα και μετά έτρεξα στον δρόμο. Ευτυχώς πέρασε ένας κύριος και με κατεβασε, αλλιώς θα είχα καεί. Να’ναι καλά οι πυροσβέστες που μας βοηθάνε…», είπε στην εφ. «Πατρίς» με δάκρυα στα μάτια η κα Χαρίκλεια Κατσάμπουλα, κάτοικος Μακίστου, η οποία βίωσε τον εφιάλτη του 2007.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου