Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

«Έχουμε ακόμα τη φωτιά στα χέρια μας…» – Νίκησαν τον φόβο και πάλεψαν με τις φλόγες οι κάτοικοι της Μακίστου


Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2017Σκληρή μάχη με τους δαίμονές τους έδωσαν προχθές το απόγευμα οι κάτοικοι της Μακίστου, αφού σε κάθε τους βήμα περνούσε από μπροστά τους η τραγωδία του Αυγούστου του 2007. Ωστόσο, πάλεψαν με τον φόβο και βρήκαν το θάρρος να βοηθήσουν στο έργο των πυροσβεστών, καθώς οι φλόγες απειλούσαν τις ζωές τους και τις περιουσίες τους για δεύτερη φορά, είτε με τα λάστιχα και τα κλαδιά είτε δίνοντας νερό στους πυροσβέστες.

«Ήμουν στο εξοχικό, δεν ξέρω πώς έγινε. Το μόνο που είδα είναι ο καπνός και προσπαθώ να βοηθήσω. Ειμαι όλη μέρα νηστική και παλεύω. Φοβήθηκα γιατί ήρθε από κάτω από το σπίτι η φωτιά και έτρεξα να βαρέσω την καμπάνα αλλά δεν χτυπούσε. Και την άλλη φορά μόνη μου ήμουν στη φωτιά, είχαν φύγει όλοι και έμεινα μέσα και μετά έτρεξα στον δρόμο. Ευτυχώς πέρασε ένας κύριος και με κατεβασε, αλλιώς θα είχα καεί. Να’ναι καλά οι πυροσβέστες που μας βοηθάνε…», είπε στην εφ. «Πατρίς» με δάκρυα στα μάτια η κα Χαρίκλεια Κατσάμπουλα, κάτοικος Μακίστου, η οποία βίωσε τον εφιάλτη του 2007.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου