Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

Απεβίωσε η Ελένη Πάτσιου το γένος Χατζή από το Watertown, Mass


Προχθές, Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου απεβίωσε η Ελένη Πάτσιος-Χατζή, σύζυγος του κ. Βασίλη Πάτσιου,. Μητέρα του Κωνσταντίνου Πάτσιου σύζυγος αυτού Μαρία και της Πατρίσιας Πάτσιος-Λάζαρης, σύζυγος αυτής Ιωάννης. Σεβαστή γιαγιά των: Κωνσταντίνου και Ελένης Λάζαρη, Βασίλη, Ανδρέα και Ελένης Πάτσιου. Αδελφή της Κατερίνας Τσόλκα και Δημήτρη Χατζή, σύζυγος αυτού Ρεβέκκα.
Η σορός της αείμνηστης θα τεθεί σε κοινό προσκύνημα το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου από τις 9:00πμ έως τις 10:00πμ στον ιερό ναό των Ταξιαρχών στο Watertown και αμέσως μετά θα γίνει η εξώδιος ακολουθία στον ανωτέρω ναό, Taxiarchae Greek Orthodox Church, 25 Bigelow Ave., Watertown, MA.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.
Αντί άνθη, μπορείτε να κάνετε χρηματική δωρεά στον ναό των Ταξιαρχών


Σημείωση: Ο κ. Βασίλειος Πάτσιος, σύζυγος της αποθανόντος βραβεύτηκε φέτος στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέττης από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων για την προσφορά του στον Ελληνισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου