Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

Απεβίωσε η Ελένη Πάτσιου το γένος Χατζή από το Watertown, Mass


Προχθές, Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου απεβίωσε η Ελένη Πάτσιος-Χατζή, σύζυγος του κ. Βασίλη Πάτσιου,. Μητέρα του Κωνσταντίνου Πάτσιου σύζυγος αυτού Μαρία και της Πατρίσιας Πάτσιος-Λάζαρης, σύζυγος αυτής Ιωάννης. Σεβαστή γιαγιά των: Κωνσταντίνου και Ελένης Λάζαρη, Βασίλη, Ανδρέα και Ελένης Πάτσιου. Αδελφή της Κατερίνας Τσόλκα και Δημήτρη Χατζή, σύζυγος αυτού Ρεβέκκα.
Η σορός της αείμνηστης θα τεθεί σε κοινό προσκύνημα το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου από τις 9:00πμ έως τις 10:00πμ στον ιερό ναό των Ταξιαρχών στο Watertown και αμέσως μετά θα γίνει η εξώδιος ακολουθία στον ανωτέρω ναό, Taxiarchae Greek Orthodox Church, 25 Bigelow Ave., Watertown, MA.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.
Αντί άνθη, μπορείτε να κάνετε χρηματική δωρεά στον ναό των Ταξιαρχών


Σημείωση: Ο κ. Βασίλειος Πάτσιος, σύζυγος της αποθανόντος βραβεύτηκε φέτος στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέττης από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων για την προσφορά του στον Ελληνισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου