Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

2 μπανάνες την ημέρα θα αλλάξουν τη ζωή σαςΠέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2017

Αλλά υπάρχει ένα άλλο φρούτο εκεί έξω που έχει επίσης τεράστια οφέλη για την υγεία, και αν τρώτε δύο απο αυτά κάθε μέρα θα νιώσετε εντελώς γεμάτοι ενέργεια.
Δείτε εδώ γιατί αν τρώτε 2 μπανάνες την ημέρα θα αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο.
Τεχνικά μια μπανάνα είναι ένα μούρο, αφού ανήκουν στην ίδια οικογένεια, όπως και οι ντομάτες, τα αγγούρια και οι κολοκύθες. Περιέχουν μερικά ισχυρά συστατικά που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Παρέχουν όχι μόνο ενέργεια, αλλά βοηθούν στην καταπολέμηση για ορισμένα συμπτώματα.
Ενέργεια.
Τρώγοντας μια ή δύο μπανάνες πριν από το γυμναστήριο θα σας δώσει όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για μια ώρα αξίας άσκησης. Ενώ οι βιταμίνες και τα μέταλλα θα διατηρήσουν το σώμα σε όλη την διάρκεια της προπόνησης, το κάλιο θα σας βοηθήσει στην πρόληψη των μυϊκών κράμπών.
Κατάθλιψη.
Έκπληξη για πολλούς είναι οτι οι μπανάνες μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν με την κατάθλιψη Περιέχουν μέταλλα που βοηθούν και δίνουν τις κατάλληλες οδηγίες στο μυαλό σας για να σας παρέχει ευημερία και ευτυχία.
Πίεση αίματος.
Η πίεση του αίματος μπορεί να καταπολεμηθεί αποτελεσματικά με τις μπανάνες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς αυτό μπορεί να σας προστατεύσει από το να πέσετε θύματα εγκεφαλικών επεισόδιων και καρδιακών προσβολών. Μάλιστα το κάλιο που περιέχουν είναι ιδαινικό για άτομα με καρδιακές παθήσεις .
Αναιμία
Οι μπανάνες είναι ίδανικό συμπλήρωμα για εκείνους που πάσχουν από αναιμία. Έχουν πολύ σίδηρο το οποίο βοηθα στη δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης, ενισχύοντας την παροχή αίματος στο σώμα σας.
Κακη διαθέση
Δοκιμάστε να φάτε μπανάνα την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε κακή διάθεση.Οι μπανάνες ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας. Θα νιώσετε πιο χαλαροί και η διάθεσή σας θα αλλάξει.
Έλκη στομάχου.
Οι μπανάνες δημιουργούν στο στομάχι σας μια «επένδυση» με μια ταινία που πραγματικά μπορεί να παράσχει προστασία σε αυτα τα ενοχλητικα οξέα που δημιουργούν τα προβλήματα
Καούρα.
Μια μπανάνα μπορεί να προσφέρει άμεση ανακούφιση ότι ψάχνετε «φάρμακο» για την καούρα. Παρέχει άμεση ανακούφιση ενώ βοηθά και στην καταπολεμήση των συμπτωμάτων της.
Οι μπανάνες είναι πραγματικά φοβερες. Πρόκειται για ένα φρούτο το οποίο πραγματικά θα ικανοποιήσει την πείνα σας, και εδώ έχουμε πολλά παραδείγματα για το πώς μπορούν να παρέχουν καταπληκτικά οφέλη για την υγεία σας, βοηθώντας με τις κοινές ασθένειες, να παρέχουν άμεση ενέργεια και βελτίωση της διάθεσης. Βάζοντας 2 μπανάνες στην βάση της καθημερινής διατροφής σας μπορεί να έχει μεγάλα οφέλη για τον οργανισμό σας.!
Πηγή: i-nitro.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου