Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΔΟΕ επιθυμεί να λυθεί το αδιέξοδο στην ΕΟΕ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
 Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2017

Λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να δώσει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή. Η ανώτατη αρχή του Ολυμπιακού Κινήματος έστειλε επιστολή στην οποία αναφέρεται ότι δε θα θεωρηθεί κατάλυση της αυτονομίας του Ολυμπιακού Κινήματος μία νομοθετική ρύθμιση από την Κυβέρνηση προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκλογές στην ΕΟΕ.
Πριν από, περίπου, δύο μήνες το ΣτΕ με την υπ. αριθμόν 1881/17 απόφαση έκανε αποδεκτή την προσφυγή των 11 μελών της ΕΟΕ, της «παράταξης» του κ. Ισίδωρου Κούβελου, και ακύρωσε τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 6 Φεβρουαρίου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Η χώρα μας δε διαθέτει εκπρόσωπο στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς ο Λάμπης Νικολάου έχει υπερβεί το 80ο έτος της ηλικίας του και, σύμφωνα με Έλληνες παράγοντες, ήταν απρόθυμος να συγκαλέσει την Ολομέλεια από την οποία θα προέκυπτε η νέα διοίκηση με αποτέλεσμα να μη μπορούν να πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες.
Σε αυτό το διάστημα οι δύο ομάδες (Καπράλου – Κούβελου) είχαν αρκετές συζητήσεις, αλλά δε βρέθηκε η «χρυσή» τομή που θα έβγαζε τον ελληνικό αθλητισμό από το αδιέξοδο. Τελικά, τη λύση αποφάσισαν να την δώσουν οι ιθύνοντες της ΔΟΕ που έχουν προβληματιστεί ιδιαίτερα με αυτά που λαμβάνουν χώρα στη γενέτειρα του Ολυμπιακού Κινήματος.
Σε μία επιστολή που έστειλαν στην ΕΟΕ ξεκαθάρισαν ότι μία νομοθετική ρύθμιση που θα δίνει τέλος σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση δε θα αποτελούσε κατάλυση της αυτονομίας του Ολυμπιακού Κινήματος. Έτσι, όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει κάποια ρύθμιση και ένας, π.χ., ανώτατος δικαστικός θα μπορέσει να συγκαλέσει Ολομέλεια και να πραγματοποιηθούν εκλογές. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΔΟΕ ζήτησαν να ενημερωθεί η Κυβέρνηση ώστε να προχωρήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η νομοθετική ρύθμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου