Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΔΟΕ επιθυμεί να λυθεί το αδιέξοδο στην ΕΟΕ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
 Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2017

Λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να δώσει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή. Η ανώτατη αρχή του Ολυμπιακού Κινήματος έστειλε επιστολή στην οποία αναφέρεται ότι δε θα θεωρηθεί κατάλυση της αυτονομίας του Ολυμπιακού Κινήματος μία νομοθετική ρύθμιση από την Κυβέρνηση προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκλογές στην ΕΟΕ.
Πριν από, περίπου, δύο μήνες το ΣτΕ με την υπ. αριθμόν 1881/17 απόφαση έκανε αποδεκτή την προσφυγή των 11 μελών της ΕΟΕ, της «παράταξης» του κ. Ισίδωρου Κούβελου, και ακύρωσε τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 6 Φεβρουαρίου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Η χώρα μας δε διαθέτει εκπρόσωπο στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς ο Λάμπης Νικολάου έχει υπερβεί το 80ο έτος της ηλικίας του και, σύμφωνα με Έλληνες παράγοντες, ήταν απρόθυμος να συγκαλέσει την Ολομέλεια από την οποία θα προέκυπτε η νέα διοίκηση με αποτέλεσμα να μη μπορούν να πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες.
Σε αυτό το διάστημα οι δύο ομάδες (Καπράλου – Κούβελου) είχαν αρκετές συζητήσεις, αλλά δε βρέθηκε η «χρυσή» τομή που θα έβγαζε τον ελληνικό αθλητισμό από το αδιέξοδο. Τελικά, τη λύση αποφάσισαν να την δώσουν οι ιθύνοντες της ΔΟΕ που έχουν προβληματιστεί ιδιαίτερα με αυτά που λαμβάνουν χώρα στη γενέτειρα του Ολυμπιακού Κινήματος.
Σε μία επιστολή που έστειλαν στην ΕΟΕ ξεκαθάρισαν ότι μία νομοθετική ρύθμιση που θα δίνει τέλος σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση δε θα αποτελούσε κατάλυση της αυτονομίας του Ολυμπιακού Κινήματος. Έτσι, όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει κάποια ρύθμιση και ένας, π.χ., ανώτατος δικαστικός θα μπορέσει να συγκαλέσει Ολομέλεια και να πραγματοποιηθούν εκλογές. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΔΟΕ ζήτησαν να ενημερωθεί η Κυβέρνηση ώστε να προχωρήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η νομοθετική ρύθμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου