Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΠΕΣΝΙΚ ΧΑΣΙ

Τελειώνει άμεσα από τον Ολυμπιακό ο Μπέσνικ Χάσι
Το πιθανότερο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν θα πάει στο ματς με τη Γιουβέντους με τον Χάσι στον πάγκο, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο η ανακοίνωση της απομάκρυνσής του να γίνει εντός των επόμενων ωρών.Πηγή: ICON
Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Μπέσνικ Χάσι από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Η ήττα από την ΑΕΚ, κυρίως από τον τρόπο που προήλθε, εξόργισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πήρε την απόφαση να «τελειώσει» άμεσα τον αλβανό τεχνικό.
Το πότε θα γίνει αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά είναι κάτι που θα συμβεί πολύ σύντομα. Το πιθανότερο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν θα πάει στο ματς με τη Γιουβέντους με τον Χάσι στον πάγκο, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο η ανακοίνωση της απομάκρυνσής του να γίνει εντός των επόμενων ωρών.
Το κλίμα εναντίον του έμπειρου τεχνικού είχε βαρύνει μετά τις δύο ισοπαλίες με Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο, μετά από αυτό που συνέβη στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεχίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου