Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ

Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου, 2017

Σε συνέδριο για το ποδόσφαιρο
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ

Από την ερχόμενη Δευτέρα (4/9) και για τρεις μέρες, θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το Παγκόσμιο Συνέδριο του πανεπιστημίου Χάρβαρντ της Βοστόνης. Το Συνέδριο «Reinforcing, Crossing and Transcending Borders: Soccer in a Globalized World» ή αλλιώς «Ενδυναμώνοντας, Περνώντας και Υπερβαίνοντας τα Σύνορα: Το Ποδόσφαιρο στον Κόσμο της Παγκοσμιοποίησης» διεξάγεται για δεύτερη φορά στην ιστορία και το Χάρβαρντ επέλεξε τον Ολυμπιακό ως οικοδεσπότη, κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Περισσότεροι από 180 καθηγητές παγκοσμίως εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν σε αυτό το ακαδημαϊκό γεγονός και το ίδιο το πανεπιστήμιο επέλεξε του 30 πιο κατάλληλους, προκειμένου εκείνοι να μιλήσουν σχετικά με την επιρροή που έχει το ποδόσφαιρο στον κόσμο μας. Ο Ολυμπιακός είχε εκπροσώπηση στην περσινή διοργάνωση, πρώτη στην ιστορία, η οποία διεξήχθη στην έδρα του Χάρβαρντ.

Το Συνέδριο επικεντρώνεται στη δύναμη του ποδοσφαίρου, ως το πλέον παγκόσμιο παιχνίδι, αλλά και τη δυνατότητα που έχει να ξεπερνάει τα σύνορα και να φέρει τους ανθρώπους μαζί, ανεξαρτήτως φυλής, φύλου, θρησκείας, πολιτισμού ή εθνικότητας. Ο γερουσιαστής Τζορτζ Μίτσελ θα απευθύνει λόγο στο Συνέδριο, για το ζήτημα των προσφύγων και τον τρόπο με τον οποίο το ποδόσφαιρο μπορεί να βοηθήσει.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε: «Οι κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι του κόσμου κατατάσσονται πλέον ανάμεσα στους πιο ισχυρούς και επιδραστικούς θεσμούς της κοινωνίας. Είναι ζωτικής σημασίας να αποδεχθούν την ευθύνη που φέρουν έναντι των κοινοτήτων τους, αλλά και της παγκόσμιας κοινότητας, μέσω της προώθησης συγκεκριμένων δράσεων και καινοτομιών που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή του κάθε ανθρώπου.

Σε τοπικό επίπεδο, ο Ολυμπιακός, εδώ και καιρό, είναι δραστήριος στην ανάπτυξη και υλοποίηση προγραμμάτων παροχής υλικής βοήθειας σε εκτοπισμένους πληθυσμούς. Ήρθε η ώρα το άθλημα του ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την Ευρώπη και πέραν αυτής να αξιοποιήσει την ισχύ του προκειμένου να βοηθήσει τους λιγότερο προνομιούχους και τους πιο ευάλωτους ανάμεσά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου