Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

Ν.Δ:Μετά τον αποκλεισμό Τραγάκη σε αναμμένα κάρβουνα οι γαλάζιοι γόνοι

Σάββατο, 9/9/17

Ο Κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να συγκρουστεί με αρκετές νεοδημοκρατικές οικογένειες.  Και γιατί όχι;  

Ν.Δ:Μετά τον αποκλεισμό Τραγάκη σε αναμμένα κάρβουνα οι γαλάζιοι γόνοιΟι γόνοι πολιτικών της ΝΔ που θεωρούσαν ότι… κληρονομικώ δικαίω θα είχαν μία σίγουρη θέση στα γαλάζια ψηφοδέλτια βρίσκονται από προχθές σε αναμμένα κάρβουνα. 

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποκλείσει τον γιο του Γιάννη Τραγάκη από τις βουλευτικές υποψηφιότητες της Β΄ Πειραιώς έχει προκαλέσει ανησυχία και εκνευρισμό σε πολλές πολιτικές οικογένειες της ΝΔ. Κι αυτό διότι θεωρούν ότι το ηχηρό μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ δεν αποκλείεται να έχει αποδέκτες και τα... βλαστάρια τους.

Το βέβαιο είναι ότι ο πολιτικός νεποτισμός καλά κρατεί στις τάξεις της δεξιάς παράταξης. Και αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να βάλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ευρωπαϊκή και εκσυγχρονιστική τροχιά - όπου όλοι θα αξιολογούνται - τότε, όπως εκτιμάται, θα πρέπει να συγκρουστεί με αρκετές νεοδημοκρατικές οικογένειες.

Η λίστα πάντως με τους γόνους πρώην βουλευτών και υπουργών της ΝΔ που έχουν αυτοχριστεί υποψήφιοι βουλευτές και πολιτευτές είναι μακρά. Πολλοί από αυτούς έχουν ξεκινήσει δε κανονικό προεκλογικό αγώνα στις Περιφέρειές τους.

Η απόφαση του αρχηγού της ΝΔ επιδοκιμάστηκε από μεγάλη μερίδα στελεχών και βουλευτών της Πειραιώς. Kαι μένει να φανεί στη συνέχεια, αν θα ληφθούν δραστικά μέτρα από την ηγεσία του κόμματος και για άλλες περιπτώσεις καθώς η μάχη των υποψηφιοτήτων θα φουντώνει όσο πλησιάζουν οι εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου