Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

Ν.Δ:Μετά τον αποκλεισμό Τραγάκη σε αναμμένα κάρβουνα οι γαλάζιοι γόνοι

Σάββατο, 9/9/17

Ο Κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να συγκρουστεί με αρκετές νεοδημοκρατικές οικογένειες.  Και γιατί όχι;  

Ν.Δ:Μετά τον αποκλεισμό Τραγάκη σε αναμμένα κάρβουνα οι γαλάζιοι γόνοιΟι γόνοι πολιτικών της ΝΔ που θεωρούσαν ότι… κληρονομικώ δικαίω θα είχαν μία σίγουρη θέση στα γαλάζια ψηφοδέλτια βρίσκονται από προχθές σε αναμμένα κάρβουνα. 

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποκλείσει τον γιο του Γιάννη Τραγάκη από τις βουλευτικές υποψηφιότητες της Β΄ Πειραιώς έχει προκαλέσει ανησυχία και εκνευρισμό σε πολλές πολιτικές οικογένειες της ΝΔ. Κι αυτό διότι θεωρούν ότι το ηχηρό μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ δεν αποκλείεται να έχει αποδέκτες και τα... βλαστάρια τους.

Το βέβαιο είναι ότι ο πολιτικός νεποτισμός καλά κρατεί στις τάξεις της δεξιάς παράταξης. Και αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να βάλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ευρωπαϊκή και εκσυγχρονιστική τροχιά - όπου όλοι θα αξιολογούνται - τότε, όπως εκτιμάται, θα πρέπει να συγκρουστεί με αρκετές νεοδημοκρατικές οικογένειες.

Η λίστα πάντως με τους γόνους πρώην βουλευτών και υπουργών της ΝΔ που έχουν αυτοχριστεί υποψήφιοι βουλευτές και πολιτευτές είναι μακρά. Πολλοί από αυτούς έχουν ξεκινήσει δε κανονικό προεκλογικό αγώνα στις Περιφέρειές τους.

Η απόφαση του αρχηγού της ΝΔ επιδοκιμάστηκε από μεγάλη μερίδα στελεχών και βουλευτών της Πειραιώς. Kαι μένει να φανεί στη συνέχεια, αν θα ληφθούν δραστικά μέτρα από την ηγεσία του κόμματος και για άλλες περιπτώσεις καθώς η μάχη των υποψηφιοτήτων θα φουντώνει όσο πλησιάζουν οι εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου