Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

Υπέβαλε μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Απρόκλητη επίθεση δέχτηκε ο Αλέξης Κούγιας από τον Δημήτρη Μελισσανίδη
Ο δικηγόρος βρισκόταν στην καφετέρια Aqua Marina, στη Βουλιαγμένη, όταν ξαφνικά εισήλθε ο Μελισσανίδης και η συνοδεία του και του επιτέθηκαν με σφοδρότητα, καταφέροντάς του βαριά χτυπήματα.Πηγή: INTIME NEWS
Απρόκλητη επίθεση δέχτηκε γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας από τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνοδούς φρουρούς του.
Ο δικηγόρος βρισκόταν στην καφετέρια Aqua Marina, στη Βουλιαγμένη, όταν ξαφνικά εισήλθε ο Μελισσανίδης και η συνοδεία του και του επιτέθηκαν με σφοδρότητα, καταφέροντάς του βαριά χτυπήματα. 
Αμέσως μετά, ο κ. Κούγιας μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατέθεσε μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη και τεσσάρων συνεργών του. 
Στο Τμήμα μετέβησαν και αυτόπτες μάρτυρες, καταθέτοντας λεπτομέρειες για την επίθεση.

Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο
Στη συνέχεια, ασθενοφόρο μετέφερε τον κ. Κούγια στο νοσοκομείο. Εφερε τραύματα στο πρόσωπο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν η ευρύτητα των χτυπημάτων και τυχόν σοβαρές συνέπειες. 
Εξουθενωμένος και σοκαρισμένος, με εμφανή τα τραύματα στο πρόσωπο, δήλωσε στα «ΝΕΑ» πως επρόκειτο «για εγκληματική επίθεση με σκοπό πιθανότατα να μου προκαλέσουν πολύ μεγάλη ζημιά και να με σκοτώσουν, γιατί πολλές φορές άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από χτυπήματα στο κεφάλι, όπως συνέβη πρόσφατα με τον Αμερικανό στη Ζάκυνθο». 
«Πρόκειται περί καθαρής απόπειρας ανθρωποκτονίας, αλλά το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι αυτό οργανώθηκε. Κάποιος ενημέρωσε τον Μελισσανίδη ότι βρισκόμουν εκεί» τόνισε ο κ. Κούγιας. 
Ο ίδιος απέδωσε την επίθεση στο γεγονός ότι την προηγούμενη ημέρα κατέθεσε στον Προϊστάμενο Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά, Παναγιώτη Μπρακουμάτσο «συγκλονιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πίσω από τις ενέργειες του Χριστοφορίδη, που προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον Μαρινάκη για την υπόθεση Noor 1, βρίσκονται οι Μελισσανίδης και Πατέρας».
Περιγράφοντας την επίθεση, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι βρισκόταν στο κατάστημα με δυο συνεργάτες του, έναν γνωστό επιχειρηματία και έναν πολιτικό μηχανικό με τις συζύγους τους: 

«Μου έριξε κλωτσιά στο κεφάλι με τη μύτη του παπουτσιού του»
«Ξαφνικά, ομάδα εύσωμων ατόμων μπήκε μέσα και άρχισε να με ψάχνει. Ο ένας από αυτούς με εντόπισε, συναντήθηκαν τα βλέμματά μας, και αμέσως όλοι μαζί κινήθηκαν αστραπιαία εναντίον μου. Ανάμεσά τους αναγνώρισα αμέσως τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος κάτι ούρλιαζε. 
»Είχε μαζί του δυο μπράβους που τον συνοδεύουν, έναν ψηλό, λεπτό και έναν με κόκκινα γένια. Ο ψηλός, λεπτός μου έδωσε κατ’ ευθείαν κλωτσιά στο κεφάλι με χτύπημα καράτε. Επεσα κάτω, έχασα το φως μου. Μόλις συνήλθα, σε δευτερόλεπτα, είδα μπροστά μου τον Μελισσανίδη. ‘‘Θα σε σκοτώσω ρουφιάνε’’, μου είπε και μου έριξε κλωτσιά στο κεφάλι με τη μύτη του παπουτσιού του. 
»Αρχισαν να με χτυπάνε και οι υπόλοιποι που ήταν μαζί του. Πρέπει να ήταν τέσσερα άτομα. Θα με σκότωναν οπωσδήποτε, εάν δεν παρενέβαιναν δεκαπέντε άνθρωποι από το μαγαζί, φωνάζοντας ‘‘δολοφόνοι θα τον σκοτώσετε’’. Οπως μου είπαν, και είδα και εγώ ο ίδιος, μπήκαν σε τρία αυτοκίνητα. Φεύγοντας ο Μελισσανίδης, μου φώναξε: ‘‘Θα σε κάνω κομματάκια’’».
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου