Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Χιονοθύελλα με πολλά ατυχήματα και κρύο στη ΒοστώνηΤο είπαν οι μετεωρολόγοι και έγινε.Από τις 7:00 χθες το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ έριχνε χιόνι στην περιοχή της Βοστώνης που σε πολλές περιοχές έφτασε στις 16-18 ίντσες (40-45 πόντους) .
Οι συμβουλές των υπευθύνων εν πολλοίς έπιασαν τόπο αφού πολύ κόσμος κάθισε σπίτι του ενώ τα σχολεία και πολλές επιχειρήσεις ήταν κλειστά.
Παρ' όλα αυτά δεκάδες ήταν τα ατυχήματα από την ολισθηρότητα των δρόμων.
Όπως συνήθως πρώτα καθαρίζουν τους μεγάλους δρόμους και μετά τους μικρότερους. Μέχρι αργά το βράδυ πολλοί μικρότεροι δρόμοι ήσαν απροσπέλαστοι ενώ οι δρόμοι ήσαν επικίνδυνοι για οδήγηση αφού η θερμοκρασία κατέβηκε στους 5 βαθμούς Φαρενάϊτ (-15 Κελσίου) ενώ με τον αέρα η θερμοκρασία ήταν (-21 Κελσίου). Και αυτά μόλις μία ημέρα μετά αφ' ότου η θερμοκρασία ήταν 55 Φαρενάίτ (13 Κελσίου).
Σήμερα πάλι θα έχει κρύο με αποτέλεσμα τα σχολεία στη Βοστώνη και στη γύρο περιοχή να παραμείνουν κλειστά.


Σας προτρέπουμε όπως επικοινωνήστε με ηλικιωμένους και ευάλωτους συγγενείς, φίλους και γνωστούς σας μήπως χρειάζονται βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου