Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη on air με βαρείς χαρακτηρισμούς: Μην με κόβεις, τώρα μου-μου


Βαρείς χαρακτηρισμοί ανταλλάχθησαν στον τηεοπτικό αέρα του καναλιού Kontra και στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου όταν καλεσμένος του ήταν ο αντιπρόεδρος της Νεάς Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή ασκούσε κριτική απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης στον Τομέα της Υγείας. Τόνισε μάλιστα ότι θα εξετασθούν οι κκ Πολάκης, Ξανθός και Κουρουμπλής «για ποιο λόγο παρανόμησαν και έκαναν δωράκια σε φαρμακοβιομηχανίες που δήθεν πολεμούσαν».
«Θελω, αγαπητέ Παύλο Πολάκη, πολύ να σε δω να εξηγείς στον εισαγγελέα γιατί παρανομήσατε», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.
Όπως ήταν επόμενο ο αναπληρωτής υπ. Υγείας, Παύλος Πολάκης, παρενέβη τηλεφωνικά και απάντησε στον κ. Γεωργιάδη. Οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των δύο πολιτικών ήταν βαρείς.
«Ο κ. Γεωργιάδης, επειδή έχει λερωμένη τη φωλιά του όσο λίγοι, λέει μπούρδες κρεμαστές. Έχει βγει γύρα στα κανάλια να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας», ανέφερε ο κ. Πολάκης, με τον κ. Γεωργιάδη να λέει: «Αλ Καπόνε, Αλ Καπόνε».
Ο κ. Γεωργιάδη παρενέβη στα όσα έλεγε ο αν. υπουργός Υγείας, λέγοντας: «μη με κόβεις, μη μιλάς, τώρα μουρ-μου». Όταν πάλι πήγε ο κ. Γεωργιάδης να παρέμβει ο κ. Πολάκης απάντησε: «μη με κόβεις λέω, μη με κόβεις». Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Πολάκης ζήτησε ξανά να μην τον διακόπτει ο κ. Γεωργιάδης λέγοντας: «Μη μου κάνεις τσιριτζάκια εμένα», «μη με κόβεις λέω, μη με κόβεις (…) γιατί είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ…».
Στο 16:50 από το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου