Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Σοκ στις Φιλιππίνες: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν Γερμανό όμηρο

ΝΕΕΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣΤρίτη, 28 Φεβρουαρίου, 2017

Σε νέες φρικαλεότητες προχώρησαν την Κυριακή τζιχαντιστές στις Φιλιππίνες, που αποκεφάλισαν με εμετικούς πανηγυρισμούς Γερμανό όμηρο που είχαν συλλάβει πριν από λίγο καιρό. 


 Σοκ στις Φιλιππίνες: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν Γερμανό όμηρο
Πίσω από την εκτέλεση αυτή κρύβεται η ισλαμιστική οργάνωση Αμπού Σαγιάφ των Φιλιππινών, μια αδελφή ομάδα του Ισλαμικού Κράτους. 
Στο βίντεο που εντοπίστηκε από την ομάδα SITE, που παρακολουθεί ισλαμιστικούς ιστότοπους, ένας μασκοφόρος άντρας με μια ματσέτα σκοτώνει τον ηλικιωμένο άντρα. 
Η οργάνωση Αμπού Σαγιάφ είχε ζητήσει λύτρα για την απελευθέρωση του Γερμανού ναυτικού, η διορία για τα οποία εξέπνευσε την Κυριακή. 
Σε προηγούμενο βίντεό της, η τρομοκρατική οργάνωση είχε κατηγορήσει τις αρχές της Γερμανίας ότι αντί να διαπραγματεύονται τα λύτρα επιχείρησαν να διασώσουν τον άντρα. 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα SITE, η οργάνωση Αμπού Σαφιάφ κρατά πολλούς ομήρους και έχει απελευθερώσει αρκετούς μετά από καταβολή λύτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου