Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Σοκ στις Φιλιππίνες: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν Γερμανό όμηρο

ΝΕΕΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣΤρίτη, 28 Φεβρουαρίου, 2017

Σε νέες φρικαλεότητες προχώρησαν την Κυριακή τζιχαντιστές στις Φιλιππίνες, που αποκεφάλισαν με εμετικούς πανηγυρισμούς Γερμανό όμηρο που είχαν συλλάβει πριν από λίγο καιρό. 


 Σοκ στις Φιλιππίνες: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν Γερμανό όμηρο
Πίσω από την εκτέλεση αυτή κρύβεται η ισλαμιστική οργάνωση Αμπού Σαγιάφ των Φιλιππινών, μια αδελφή ομάδα του Ισλαμικού Κράτους. 
Στο βίντεο που εντοπίστηκε από την ομάδα SITE, που παρακολουθεί ισλαμιστικούς ιστότοπους, ένας μασκοφόρος άντρας με μια ματσέτα σκοτώνει τον ηλικιωμένο άντρα. 
Η οργάνωση Αμπού Σαγιάφ είχε ζητήσει λύτρα για την απελευθέρωση του Γερμανού ναυτικού, η διορία για τα οποία εξέπνευσε την Κυριακή. 
Σε προηγούμενο βίντεό της, η τρομοκρατική οργάνωση είχε κατηγορήσει τις αρχές της Γερμανίας ότι αντί να διαπραγματεύονται τα λύτρα επιχείρησαν να διασώσουν τον άντρα. 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα SITE, η οργάνωση Αμπού Σαφιάφ κρατά πολλούς ομήρους και έχει απελευθερώσει αρκετούς μετά από καταβολή λύτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου