Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Σοκ στις Φιλιππίνες: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν Γερμανό όμηρο

ΝΕΕΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣΤρίτη, 28 Φεβρουαρίου, 2017

Σε νέες φρικαλεότητες προχώρησαν την Κυριακή τζιχαντιστές στις Φιλιππίνες, που αποκεφάλισαν με εμετικούς πανηγυρισμούς Γερμανό όμηρο που είχαν συλλάβει πριν από λίγο καιρό. 


 Σοκ στις Φιλιππίνες: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν Γερμανό όμηρο
Πίσω από την εκτέλεση αυτή κρύβεται η ισλαμιστική οργάνωση Αμπού Σαγιάφ των Φιλιππινών, μια αδελφή ομάδα του Ισλαμικού Κράτους. 
Στο βίντεο που εντοπίστηκε από την ομάδα SITE, που παρακολουθεί ισλαμιστικούς ιστότοπους, ένας μασκοφόρος άντρας με μια ματσέτα σκοτώνει τον ηλικιωμένο άντρα. 
Η οργάνωση Αμπού Σαγιάφ είχε ζητήσει λύτρα για την απελευθέρωση του Γερμανού ναυτικού, η διορία για τα οποία εξέπνευσε την Κυριακή. 
Σε προηγούμενο βίντεό της, η τρομοκρατική οργάνωση είχε κατηγορήσει τις αρχές της Γερμανίας ότι αντί να διαπραγματεύονται τα λύτρα επιχείρησαν να διασώσουν τον άντρα. 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα SITE, η οργάνωση Αμπού Σαφιάφ κρατά πολλούς ομήρους και έχει απελευθερώσει αρκετούς μετά από καταβολή λύτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου