Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Σόου Αντετοκούνμπο στο All Star Game - Η συγκινητική δήλωση για την Ελλάδα



ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Στο 66ο All Star Game της Νέας Ορλεάνης που πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα της Ανατολής, τελείωσε το ματς έχοντας 30 πόντους, πετυχαίνοντας εξαιρετικά καρφώματα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο σημειώθηκαν πάρα πολλά ρεκόρ!
Το άστρο του Έλληνα σούπερ σταρ έλαμψε στην μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, όπου η Δύση νίκησε με 192-182 την Ανατολή, που είχε πρώτο σκόρερ τον 22χρονο άσο, ο οποίος άφησε το στίγμα του στο All Star Game.
Ο Γιάννης πέτυχε 30 πόντους με 14/16 δίποντα, 2/2 βολές και 0/1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και κανένα λάθος σε μόλις 22 λεπτά συμμετοχής.
Ο σούπερ σταρ των Μπακς ξεκίνησε το παιχνίδι με διαδοχικά καρφώματα, ενώ έκανε τάπα στον MVP της βραδιάς Άντονι Ντέιβις.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως από την Ανατολή, πίσω από τον Γιάννη βρέθηκε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς σημειώνοντας 23 πόντους.
Αν η Ανατολή κέρδιζε, θα ήταν ο MVP, ωστόσο τον τίτλο αυτό κατέκτησε ο Άντονι Ντέιβις που έκανε ρεκόρ στην ιστορία των All Star Game με 52 πόντους μπροστά στο κοινό του, στη Νέα Ορλεάνη. Από κοντά και ο περσινός MVP, Ράσελ Γουέστμπρουκ, που είχε 41 πόντους με τους νικητές.
Οι 374 πόντοι στο σύνολο ξεπέρασαν τους 369 από το περσινό All Star Game. Ο Άντονι Ντέιβις έσπασε το ρεκόρ του Ουίλτ Τσάμπερλεϊν από το μακρυνό All Star Game του 1962, ολοκληρώνοντας το ματς με 52 πόντους, αφήνοντας στην ιστορία τους 42 πόντους του αείμνηστου Wilt the Stilt.
Αμέσως μετά τον αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε μια συγκινητική δήλωση για την Ελλάδα λέγοντας: «Ευχαριστώ πολύ που βρεθήκατε σήμερα εδώ, ελπίζω να διασκεδάσατε και όπως είπα σε ό,τι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου και προσπαθώ να κάνω όλους τους Ελληνες υπερήφανους. Ευχαριστώ για την στήριξη, σας αγαπώ όλους».
Τα δωδεκάλεπτα του αγώνα: 48-53, 97-92, 144-138, 192-182.
Online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου