Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Οι επενδυτές βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό παρά την ανάκαμψη

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, 2017Οι επενδυτές της ευρωζώνης μεταφέρουν ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων τους στο εξωτερικό, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η ΕΚΤ, ένδειξη της εντεινόμενης ανησυχίας, ανεξάρτητα από την οικονομική ανάκαμψη και τα μέτρα στήριξης της ΕΚΤ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, αναφέρει το Reuters, τα επενδυτικά κεφάλαια της ευρωζώνης κατείχαν 4,7 τρισ. σε χρέος, μετοχές και επενδύσεις της Ένωσης στα τέλη του 2016, έναντι 4,6 τρισ. ευρώ σε επενδύσεις στο εξωτερικό.
Η αναλογία ήταν περίπου 2 προς 1 από το 2008 που υπάρχουν τα σχετικά στοιχεία.
Η διαφορά ανάμεσα στις εγχώριες και τις ξένες επενδύσεις άρχισε να συρρικνώνεται από το 2010, όταν ξέσπασε η κρίση χρέους στην ευρωζώνης, και μειώθηκε πολύ γρήγορα πέρυσι.
Οι αυξανόμενοι φόβοι για το μέλλον της ευρωζώνης, οι εξαιρετικά χαμηλές αποδόσεις και οι χαμηλότερες προοπτικές ανάπτυξης σε σχέση με αυτές των ΗΠΑ είναι πιθανότατα οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την μεταβολή.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου