Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Εξαιρετικός ο Giannis Antetokounmpo με 30 πόντους στο ALL STAR του NBA

Giannis Antetokounmpo - Ακούστε το τραγούδι που ...

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, 2017
Ένας αγώνας χωρίς άμυνα και με επίδειξη των αθλητικών των δυνατοτήτων έληξε με νίκη της Δύσης έναντι της Ανατολής. Ο δείκτης του σκορ όταν τελείωσε ο αγώνας ήταν 192 – 182!
Σε αρκετές περιπτώσεις ο αγώνας θύμιζε επίδειξη σαν αυτές που βλέπουμε σε τσίρκο! Ο παίκτης των New Orleans Pelicans Anthony Davis έβαλε 52 πόντους αφού οι συμπαίκτες του τον τροφοδοτούσαν κατάλληλα.
Giannis-Antetokounmpo-021917-Getty-FTR.jpgΈνας αγώνας χωρίς γούστο αφού η μπάλα πήγαινε από τη μία άκρη του γηπέδου στο άλλο μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα αφού στο τερέν δεν υπήρχαν αμυντικοί παίκτες.
Ο Γιάννης Αντενοκουνμπο ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Ανατολής με 30 πόντους και τον ακολούθησε ο Labron James με 23.

Από την ομάδα της Δύσης η οποία έχει 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδα τον Anthony Davis ακολούθησε ο Russell Westbrook της Oklahoma City με 41 πόντους
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου