Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Εξαιρετικός ο Giannis Antetokounmpo με 30 πόντους στο ALL STAR του NBA

Giannis Antetokounmpo - Ακούστε το τραγούδι που ...

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, 2017
Ένας αγώνας χωρίς άμυνα και με επίδειξη των αθλητικών των δυνατοτήτων έληξε με νίκη της Δύσης έναντι της Ανατολής. Ο δείκτης του σκορ όταν τελείωσε ο αγώνας ήταν 192 – 182!
Σε αρκετές περιπτώσεις ο αγώνας θύμιζε επίδειξη σαν αυτές που βλέπουμε σε τσίρκο! Ο παίκτης των New Orleans Pelicans Anthony Davis έβαλε 52 πόντους αφού οι συμπαίκτες του τον τροφοδοτούσαν κατάλληλα.
Giannis-Antetokounmpo-021917-Getty-FTR.jpgΈνας αγώνας χωρίς γούστο αφού η μπάλα πήγαινε από τη μία άκρη του γηπέδου στο άλλο μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα αφού στο τερέν δεν υπήρχαν αμυντικοί παίκτες.
Ο Γιάννης Αντενοκουνμπο ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Ανατολής με 30 πόντους και τον ακολούθησε ο Labron James με 23.

Από την ομάδα της Δύσης η οποία έχει 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδα τον Anthony Davis ακολούθησε ο Russell Westbrook της Oklahoma City με 41 πόντους
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου