Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Νέα στοιχεία για το τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας – Τι έδειξαν οι κάμερες


Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, 2017

Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας που κόστισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους το απόγευμα της Κυριακής, διερευνά η τροχαία και τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά για τη μοιραία πορεία της Porsche που κυριολεκτικά διέλυσε το αυτοκίνητο που ήταν στη λωρίδα parking του αυτοκινητόδρομου.
Συγκεκριμένα η Τροχαία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται τοποθετημένες στη Εθνική οδό, πριν από το σημείο πρόσκρουσης της μοιραίας Porsche, πάνω στο σταθμευμένο όχημα όπου επέβαινε η άτυχη μητέρα με το παιδάκι της.
Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα από το υλικό των καμερών, το πολυτελές αυτοκίνητο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ενώ από την καρέ καρέ εξέταση του επίμαχου βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι το μοιραίο όχημα φτάνει στο σημείο όπου προσέκρουσε με το πλάι.

Αυτό ακριβώς το γεγονός αποδεικνύει σύμφωνα με τους ειδικούς της Τροχαίας πως ο γιος του πασίγνωστου επιχειρηματία που οδηγούσε την Porsche είχε χάσει τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου πολύ πριν από το σημείο της φονικής πρόσκρουσης. Μάλιστα, οι ειδικοί από τις κάμερες είχαν εντοπίσει πολύ πριν από το σημείο το πολυτελές αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Τι λέει ο επιχειρηματίας και πατέρας του άτυχου οδηγού της Porsche

Μπορεί τυπικά και επιστημονικά να μην έχει πιστοποιηθεί η ταυτότητα του οδηγού της μοιραίας Porsche, καθώς πρέπει να γίνει ταυτοποίηση του DNA, ωστόσο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για τον γιο του επιχειρηματία.
Τόσο οι γονείς του άτυχου οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου όσο και μάρτυρες περιέγραψαν στους αστυνομικούς της τροχαίας ότι ο νεαρός έφυγε το πρωί από την Αθήνα με τον φίλο του με προορισμό κάποια περιοχή της επαρχίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Porsche, που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα ανήκει στον πατέρα ενώ ο ίδιος δηλώνει πως γνώριζε ότι ο γιος του θα πάρει το αυτοκίνητό του.

Το βίντεο που συγκλονίζει 

Θα μπορούσε να είναι… κινηματογραφική ταινία. Δυστυχώς όμως δεν είναι. Πρόκειται για το επίμαχο βίντεο που δείχνει την τρελή πορεία του μοιραίου αυτοκινήτου του γιού του επιχειρηματία.
Στο βίντεο, φαίνεται καθαρά το σταθμευμένο Peugeot της οικογένειας, ενώ ξαφνικά, εμφανίζεται από το πουθενά η Porsche που διαγράφει ήδη ανεξέλεγκτη πορεία με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μέχρι τη στιγμή που προσκρούει και παρασύρει το σταθμευμένο όχημα. Ακολουθεί η έκρηξη η οποία στοίχισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους.
Η μητέρα, το παιδί και ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου απανθρακώθηκαν, ενώ ο συνοδηγός της Porsche, πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, βρίσκοντας και αυτός, τραγικό θάνατο.
Τραγική φιγούρα ο πατέρας της οικογένειας... Σημειώνεται, πως ο οδηγός του Peugeot, σύζυγος και πατέρας της οικογένειας, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο και κατέβηκε για να πάει στην τουαλέτα . Όταν ο άντρας άκουσε τον ήχο της ισχυρότατης έκρηξης βγήκε έξω να δει τι είχε συμβεί αλλά ήταν πλέον αργά και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να βοηθήσει την οικογένειά του, καθώς, και τα δυο αυτοκίνητα είχαν ήδη διαλυθεί και παραδοθεί στις φλόγες.
Η Εθνική Οδός την ώρα του δυστυχήματος, ήταν άδεια από αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου